![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 70> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...МОРЕ И 25Г. СЕ НИШТО...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Cesto se doagja do sudir i nedorazbiranja poradi razlicnite sfakjanja i stavovi koi sekako se rezultat na godinite i iskustvoto,no mislam deka za ljubovta godinite ne treba da bidat bariera.Barem dokaj 15god.razlika OK...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
нормално дека може,...... моите се типичен пример за тоа,..... разлика од 11 години,....... ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
a be sedi ne me znaes, samo nema koj da me lezi
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Nevence vika, ima pravo covekot, ne bil mnogu zbunet
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mislam deka ne smeta niedna razlika vo godini dokolku e drasticna razlikata vo nivnite mesecni zarabotki
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
a ako se poveke nemoze?!
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
во некој период од животот важна е разликата,..... на пример не може девојче од 12 години да се мува со некој од 18,.... ( кажувам мување оти само тоа знаат,.... збеснати се уште од 5то.....
![]() ![]() според мене,.... најдобра е разлика од некои,...... 2,3 години,... 4 најмногу,..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Vaka mi kaza eden : - Zenata treba da e postara od mazot najmalku pet godini zosto mazot zaradi hidraulikata i servoto pobrzo se trosi i taka na krajot ke se izednacat
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Mislam deka e individualno.. za mene idealna razlika vo godini e deckoto da bide 5 godini postar, a ima i logika pozadi seto toa.. nekako zenskite porano sozrevaat pa e sosema logicno da baras nekoj so kogo ste na ista branova dolzina. No kako sto rekov, sepak e prasanje na izbor.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Godinite nemaat znacajna uloga kolku sto ima pametot(i dali toj odgovara na godinite
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Мислев дека на другарка ми нема да и успее врската со 8-9 години постарото момче, но еве ги, веќе 3 години се заедно, претпоставувам годините навистина немаат некоја голема улога.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |