![]() |
|
Ти простувам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 37> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не постои ништо , кое што не може да се прости.......ама баш ништо....... ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Некои нешта едноставно не можеме да ги простиме...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Простувај ќи се креваме над ....оние кои не...понижиле..... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........mi ja ukrade mislata Biba
![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
hahahaa....ovoj post ti odgovara na avatarot
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не ми е криво што ме лажат-криво ми е што мислат дека им верувам!
Сепак,им простувам...сеуште не знаат со кого фатиле работа. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
A ako nenadejno umram
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Прости си себеси пред да умреш, а потоа прости им на другите.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...ti napraviv spisok,cekam molitva za sekoja greska za da i stavam crtka...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Aj,..ke ti kazam...drugpat
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
lukav jadi mnogu luk mammo
a mudar so jade???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
nekako...najblisku sum do ova razmisluvanje....zapravo se sovpadja so moeto,neli e mnogu mudro??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Простувањето...не го менува ...минатото...
но ја... збогатува ...иднината....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |