![]() |
|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 44> |
Автор | ||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..megu drugoto i..Otvorenost,chesnost,hemija,doverba,smisla za humor,prijatelstvo,teolerancija......
|
||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
слични погледи на свет.... |
||
МИР со сите
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Како велеше баба ми ........,,не буричкај многу , не го пикај носот многу , колку помалку знајш толку поарно и оппппппп !!! врската е успешна
![]() |
||
![]() |
||
Pear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
|
razbiranje,doverba,davanje i zemanje vo ista kolicina
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
јас знам!
![]() ЉУБОВ!!! и ништо друго не е важно
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
koj da go znae
Изменето од anakin - 16.Март.2009 во 19:02 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.....moja recepta :
......-se zimaat 2 zreli osobi(po moznost da ne se prezreani)
......se soedinuvaat so pogolemo koliçestvo ljubov.....se mesa dodeka smesata ne stane homegena(ako ima nekoe grutçe ,tuk ,tam ,ne e vazno)...
.....potoa se dodava nekolku grsta razbiranje ,a voedno moze da se dodade i doverba....dodeka seto toa se krçka...megu prsti se dodava malku mistiçnost i romantika...kolku radi shmekot....
....za da dobiete posladok vkus ne zaboravajte da dodatete baknezi i guski ,koliçinata, toa zavisi od vkusot.....jas liçno ne meram ![]() ![]() Изменето од marija1000 - 16.Март.2009 во 19:00 |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
ISKRENOST,LJUBOV,I RAZBIRANJE
![]() |
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
kompaktibilnost,ljubov,doverba.
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
||
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
|
doverbata e presudna za sve,ako ja nema dzabe e sve ,mirot koj bi trebalo da go imas ,ti ja jari dusata,go nemas mirot i spokojot,a sumjata e najgolemoto zlo na edna vrska,poveke nego fizickata ljubov.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
|
...ke chastish na nekoja svada...se salam.,milo mi e sto go delish mislenjeto so mene,... ![]() |
||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||
![]() |
||
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
|
ljubov, iskrenost i doverba
|
||
![]() |
||
eli_n ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
|
Potrebno e pocituvanje pred se. USPESNI VRSKI NEMA!
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
it's my way, or the highway!
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |