![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 231> |
Автор | |
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Thanks pal . Negde na forumov nekoj imase vo potpis deka okoto , a ne opremata te pravi fotograf . Znam deka mnogu imam da ucam ama nekako sum nestrpliva . I Zlatko veli " sto sakas eden mesec ja imas kamerata " ama toj mora taka da veli maz mi e . hahahahha
|
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Nina jas toa go zboram celo vreme. Zoran ubavo ti kaza okolu konverzijata deka najdobro e NEF fajlovite so Nikon Capture NX da gi konvertiras. No sepak mislam deka i ne e do konverzijata tuku pak do okoto ili Zatko kako sto rece, do prstot
![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Na flickr vidov fotki napraveni so NikonD40x , i padnav vo depresija . Takva ostrina i paleta na zivopisni boi . Se tesam deka se dorabotuvani . Za ova razgovarav so Zoran koj veli deka Nikon softverot go dava max od fotografiite normalno zboruvame za korektno napraveni fotografii . Eve go linkot videte sami . Jas ova go nemam na moite fotografii . Ostanuva samo edno do fotografot e .
![]() http://www.flickr.com/cameras/nikon/d40x/ |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Aj ako go cuvas linkot od rapidshare prati mi go na LP, da vidam sto e
|
|
|
|
![]() |
|
Dalton da gi sakame fotografiite , no sakam prvin da gi vidam poa potoa ke odlucam od koi da napravam print . Vo sreda ke nosam laptop , pa ke mi gi prefrlis . Sto se odnesuva po Nikon softverot ne mozam da go raspakuvam .Kade gresam ?
|
|
![]() |
|
Vo sreda doagjam obavezno. Moive gi razviv ama nemase majstor vikendov vo Bimbo za 6x6 filmovi pa utre ke idam da printam. Za tebe sakas od tie kaj sto ste ti i Zlatko da vi gi dadam kako printovi?
Treba i drugite da gi prasam, deka od 6x6 printanje na 19x13cm fotografija e 50 denari (moze da im se iscenkam i za poeftino zavisi koj e na smena) pa ne mozam taka da gi delam na site ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I jas sum ljubopitna sto izleglo , epten se navlece , posto mnogu patuva so rabotata veli " ke si ja nosam kamerata so mene po pat " . Cuda moze da se slucat . Vo sreda ako dojdes ke praime biznis za filmovi a ?
|
|
![]() |
|
Mnogu me interesira sto izleglo. Kamerata e super, samo sto Zlatko prvpat slika so nea, ako se dobri ke mu legne i OP ete frik po rangefinderi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobro vecer eve me i mene . Na vakov den nemam volja za nisto . No za kafe eve stotuku pijam edno . Dalton ne sme go razvile filmot ima uste 10-tina pozi . I jas sum nestrpliva .
|
|
![]() |
|
Pie li nekoj kafe ovde ili ne?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nina, go razvivte filmot od Fed-ot?
|
|
|
|
![]() |
|
Na Flickr mislis? Gore kaj contacts ima "latest photos" i ke ti dade lista. I za site koi koristat flickr obavesno da si go simnat od flickr tools "Flickr Uploader" nesto najednostavno za upload |
|
|
|
![]() |
|
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Jas visam cel den pred PC i obrazuvajki se poveke i poveke okolu tehniki na fotografiranje, PS retouch i test fotografiranje stock
Taka da ima mnogu da se pravi ![]() P.S. A kade e pregleduvanje fotki shto drugi napravile? |
|
![]() |
|
sto pravite na vakov den . kafe muabet ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |