![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 205206207208209 266> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde, kazete mesto i gotovo, tuuuu
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ај кога ке се дотегнете
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
epa aj na sank........ ![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Manijaciste, nekum ja u temnica
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
eeeeeeeee dano....temnicata toa bese poentata....... ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не пијам ракија ама узо може.. мене ми е сеедно мила знаеш, било каде само да ве видам не сум ве видела 1 месец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidi sega, abe, tamu nekako se zaodev so drugarite i taka mi ostana kao za pred grad.. I ne pijam ja uzo, samo domasna rakija i toceno pivo, a sto s mene tice, moze kaj sakate, samo u Saloon mi e temno mnogu
|
|
|
|
![]() |
|
Лоу, лоу
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Дана мила гледам Ганза за срце ти се фатила, нешто посебно кое треба да го видам таму??или сттрикно салата и узо ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
okej...what about da saloon???ubav ambient, toceno pivo......???
daj be dano, ne me slogiraj so kafani, ali ako igrate na masa ipak ke ve nosam u selo kaj mene na igranka....... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
De be Lou, ne mislev na klasicna kafana, tuu.. onaka, kafance kao mestence.. Vi rekov ja Ganza, vie nekevte..
|
|
|
|
![]() |
|
Ок бе злато реков онака б2 мада има и други алтернативи..
зависи како ке ни биде од алкохолот може и некаде на друго место да заакаме ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
za bistro imame alternativi...
B2???e izvinete devojki ali nema da me pustat..... ni samiot nema da se pustam tam.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Така е бејби ништо не ми пречи, освен ако се напијам па почнам чеше ломим руке ми крвере.. Сте за Петок во Бистро??? старо место журка денсање??? А? па после у Б2 се заакаме.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
vie predlagajte i dogovorete se,ja so se se sl*gam.......
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 205206207208209 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |