![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 205206207208209 299> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoj da se shminkash, ke mu se dopadnesh na nekogo sluchajno i posle sho napraivme
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
леле,... па нормално дека учам,... и НИКАКО не се шминкам за во школо
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
eh ti pa uchish
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ај ај мењаме тема,...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toa sekogash
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
не знам,... обично секогаш имам јас нешто да кажам,... само овојпат,... стварно не знам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znaev deka takvo neshto bilo...ovde ne znam sho da ti dadam sovet...i ja ne znam sho da kazam vo takvi momenti oti sho i da kazesh...nema sho da kazesh...
|
![]() |
|
абе не сум тажна,... него оно малце депресивна,...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
халелуја
![]() |
|
![]() |
|
ovde ne mora
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ke smislish neshto!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
nemam sho girl
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
drugo sto ke kazis nina?
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 205206207208209 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |