![]() |
|
Што го уништува душевното спокојство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181920 |
Автор | |
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako
![]() ![]() Изменето од karamandi - 27.Јануари.2009 во 15:27 |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
МОЕТО ДУШЕВНО СПОКОЈСТВО ГО НАРУШУБААТ НЕКОЈ НЕОСТВАРЕНИ ЖЕЛБИ КОЈ МЕ ФРУСТРИРААТ И МЕ ПРАВАТ НЕМОЌЕН,А ОД НИВ СЕ ОСЛОБОДУВАМ КОГА ЗА МИГ КЕ ПОБЕГНАМ ОД РЕАЛНОСТА СУРОВАТА РЕАЛНОСТ АКО НЕ БУКВАЛНО БАРЕМ ПОБЕГНАМ СО МИСЛИТЕ.АНЕЛИЈА МИ СЈЕЛО
![]() ![]() Изменето од DAC23 - 27.Јануари.2009 во 14:42 |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
naseto dusevno spokojstvo dozvoluvame da go unistuvame samo preko naseto ego, tj, jas zasto razmisluvame da samo ova nam ni pripaga,i zasto dozvoluvame naseto srce da stane sve pokruto,polno so egoizam i sebicnost.Kako da se osloboduvame od ova.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181920 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |