IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што го уништува душевното спокојство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што го уништува душевното спокојство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 181920
Автор
Порака Обратен редослед
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 15:26
kako ne dozvoluvam da stanam sebicna zlobna i pred se zavidna

Изменето од karamandi - 27.Јануари.2009 во 15:27
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 14:41
МОЕТО ДУШЕВНО СПОКОЈСТВО ГО НАРУШУБААТ НЕКОЈ НЕОСТВАРЕНИ ЖЕЛБИ КОЈ МЕ ФРУСТРИРААТ И МЕ ПРАВАТ НЕМОЌЕН,А ОД НИВ СЕ ОСЛОБОДУВАМ КОГА ЗА МИГ КЕ ПОБЕГНАМ ОД РЕАЛНОСТА СУРОВАТА РЕАЛНОСТ АКО НЕ БУКВАЛНО БАРЕМ ПОБЕГНАМ СО МИСЛИТЕ.АНЕЛИЈА МИ СЈЕЛО

Изменето од DAC23 - 27.Јануари.2009 во 14:42
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 14:21
naseto dusevno spokojstvo dozvoluvame da go unistuvame samo preko naseto ego, tj, jas zasto razmisluvame da samo ova nam ni pripaga,i zasto dozvoluvame naseto srce da stane sve pokruto,polno so egoizam i sebicnost.Kako da se osloboduvame od ova.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 181920
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.