![]() |
|
Очајни домаќинки |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
na majka mi ic ne i se sviga mene mi e bas super serijava
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Ама, веќе не ги даваат на ТВ....Зошто?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Gi obozuvam domakinkite
tie se se samo ne ocajni |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Од сите домаќински што ги знам во реалноста, ниедна не изгледа секси како нив
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
NoShame ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Aj ako imate moznost poglednete barem edna epizoda od Prison Break...ce zaboravte i Desperate Housewives i Lost...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne gi gledam ..bash...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
па тие се една од подобрите серии,...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:52 |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:56 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
devojce, daj da gi presnimam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:56 |
|
![]() |
|
WOFY ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Ako nekoj gi saka da gi ima po doma slobodno neka kaze gi imam 3 te sezoni, a 4 ta kako se prikazuvaat epizodite vo Amerika taka mi gi simnuvaat pa naskoro ocekuvam da gi dobijam prvite 4. |
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Odlicna serija
najdobra .Polna so humor, i slucki od vistinski zivvot |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |