![]() |
|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 21> |
Автор | |
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanal 5 i A 1
|
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
ARTE ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ARTE - 27.Март.2012 во 02:11 |
|
![]() |
|
gogic ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Беше А1 Сега останативе се бледи копии на А1 :(
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Здрава Телевизија
http://mk.zdrava-televizija.com/internet-televizija.html Изменето од Majkl - 11.Март.2012 во 21:31 |
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Ова се вика визионерство ...
![]() ![]() (пораката му е од август 2009)
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Хе хе...ХРТ сеуште ја има на мојата кабловска, уште ја има и Б92, Прва ТВ и СпортКлубовите...
![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Сите подобри телевизии што вредеа ни ги исклучија...дојде редот и на ХРТ
![]() сега ни останува да гледаме БОЗА. ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
тешко |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
G987.. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Сител па Канал5..
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
додајте ги
![]() тоа модератор или администратор да додава или да одзема нешто во анкета(форумска) е нешто ново за мене
Преди време ја читав Анастеа дека на веќе отворена тема неможе дасе стави анкета ,но веројатно има некоја позитивна промена во форумов за која ние не сме знаеле
![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
додајте ги
![]() тоа модератор или администратор да додава или да одзема нешто во анкета(форумска) е нешто ново за мене
Преди време ја читав Анастеа дека на веќе отворена тема неможе дасе стави анкета ,но веројатно има некоја позитивна промена во форумов за која ние не сме знаеле
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
алфа и jungle не беа отворени од кога пости анкетава, ако ептен сакате, ќе ги додадеме и нив
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
DjSpakY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Македонска телевизија поради тоа што
sitel, alfatv, jugletv, skay net itn nema .... samo A1 ja ima cccc |
|
![]() |
|
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Zosto ne e stavena Alfa TV za glasanje?Od site televizii vo Makedonija taa e edinstvena televizija zaedno so Telma kade sapunskite serii bilo da se latinoamerikanski, indijski,turski i turbofolkot se strogo zabraneti no so nesto podobra programska sema od Telma.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |