![]() |
|
Како да си најдеме девојка/дечко на Интер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
macedonianUS, еве ти идеја, на facebook, пумпај ги секој ден по 100тина девојки за пријатели, така два-три профили, и работи на случајот
![]() |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
на интернет можеш да најдеш само напалени педофили и дебели к*рви (за четојте прајме муабет)
![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
|
enqie ne si vo pravo ima i ljubov
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
уклучете се на конверзација со комити
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
|
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
абе се гледа на лик дека имаш карактер ама не сум по светлите очи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sega e bar lesno...eee, deca, kako ne bese ova pred 20 godini...rastur !
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Искрено јас не би одел на таа варијанта(иако никогаш не се знае).....но морам да признаам дека стекнав многу нови пријателства
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ako mora...(da se drzime na prashanjeto od temava)
togash ..mozebi e sega polesno pri vakva tehnologija(kameri,chat-ovi.. ova-ona...)se dobiva vo vreme,i ako ne ti se dopadne koga ke go/ja vidish samo mu/i pravish...off... Zalam shto ziveete vo vakvo vreme.. ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
не реков дека мора......само правам компарација....барем ја така мислам....тоа е темата нели???
Но пак има и такви врски нели....ретки се многу но пак ги има.... Кога ваш/а другар/ка ќе ви рече....Хеј сакаш да ти местам дечко/девојка....е која де??? не ја знајш ќе ти ја/го покажам утре.....исто е и тука...договор за лична средба...и во едниот случај ако се бендисате ќе биде и во другиот.......и спротивното е исто....по некоја логика ајде да речеме... |
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
NAVISTINA,MORA LI? izlezete malku nadvor .....ima mnogu koi sigurno ke vi se dopadnat.....a ne da barame neso imaginarno
|
||
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
A...mora da e preku internet???
|
||
![]() |
||
|
Тоа ти е исто кога некој/а другар/ка ви вика имам другар/ка таман ко за тебе.....не ја знаеш/го знаеш нит си слушнал/а за него/неа.....тоа ќе му дојде како еден модерен начин
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |