![]() |
|
Парче облека/накит од кое не се двоите?.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
Matea ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Моите 3 белегзии што многу си ги сакам
![]() |
|
● By Me,Myself and Matea ●
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Imam Privezok Zaedno so Lance (Ajmalija-amajlija).... KOja ja nosam od Malecka :)) I mi nosi sreka!
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
еден пар фармерки на кои им имам се напраено и се залепија на мене и пустите старки кои ги носам до точка на кинење
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
imam poklon eden prsten na swatch mn. mi e e ubav celiot e so brojki moze da se rasklopuva i da si namestis nekoe po znacajno dato isto imam i saat na elite skopr sekogas gi nosam
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ах да беше едно....ама ја не можам да се одвојам од ниту еден мој фустан и штикли.....пасија, слабост, фетиш како сакате наречете...штокли и долна облека дефинитивно ми се фетиш...еднаш дури во 9 наутро скитав по продавници во потрага по добри боксерици
![]() ![]() Изменето од blueprayer - 15.Јуни.2008 во 03:27 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
ne mozam da se odvojam od obetkite sto mi gi podari sestra mi
![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
jas ne mozam da se odvojam od eden par farmerki.Tolku sum se privrzala za niv i mislam deka mi stojat preubavo,duri i tri pati se stepovani,a ako ima sleden pat so tesko srce ke moram da se razdelam od niv
![]() Изменето од Luna83 - 24.Април.2008 во 01:14 |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Luna83 - 24.Април.2008 во 01:12 |
|
![]() |
|
leukoplacia ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Odkoga mi go podarija za diplomiranje zlatnoto lance-ogrlica so privezok od bogorodica ne sum go izvadila od sebe i mi e kako amajlija so posebno znacenje
|
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Da,nemozam da se zamislam bez saatot sto si go sakam najvise,iako cesto mi stvara alergija,i obavezno nosam dve lancinja,ednoto e vo znakot na biznaci,a drugoto e vo forma na rokce.Mnogu mi se dragi,zatoa nemozam bez niv,i obavezno si gi nosam.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Јас се надевам дека нема да морам ништо да сменам, но сепак подобро да ја задржиш буквата како убав спомен, отколку да ја задржиш личноста со која не ти било судено |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
И ЈАС ИСТОТАКА, БУКВАТА ЈА ЗАДРЖАВ ДО ДЕН ДЕНЕС НО ЈА СМЕНИВ - ДЕВОЈКАТА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Со дечко ми си разменивме алки со привезоче, кај мене е неговата буква, а кај него мојата, ги немаме извадено две и пол години, не сакам никогаш да се одделам од неа
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |