![]() |
|
Спојување на парови |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
dedanoe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a da ljubov, koj ne saka ljubov... i jas sakam... kazhi cena, kolku koshta ??? iam tuka 1 Yi Jiao dar od Lama darenio da daruva. ke se potruda da go konvertna vo beskrajna kolichina nihilar Yi Jiao-s. nula jest nihilar i Zeno paradox mala ali zahteva ista kolichina drag metal da bi se utisnala. i zatim idam na NYSE, DAX, FTSE, WCC prodavam po milion bilion trilion kataljon itn itn toni na chas za polovichna cena od aktuelnata pa ako vo skoro vreme si ushe tuka so istata tema kje se nagoduvame. god forbids (69) for the following 169 years.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Нема шанси...не ми иде ова од рака
![]() А и мразам да се мешам во туѓи животи...така да не е оваа "професија" за мене
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
не се мешам во такви работи,може на крај да испаднам и виновна
знам,знам...на стројниците им се купуваат чевли ако бидне работа...знам...тоа ме мами
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Имате другарка што е слободна, вашиот дечко / сопруг има другар што е слободен.
Дали правите обид да ги споите? Дали сте се нашле во ситуација да бидете стројник? ![]() Или можеби не сакате да се мешате во туѓи работи, може и исходот да не излезе ко што треба, па да завршите без другар/ка? Или имате лошо искуство самите од ова откако некој се обидел да ве спои, па не сакате и други да поминуваат низ истото? |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |