![]() |
|
А кој ви се јави?!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 28> |
Автор | ||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mi se javi edna od stranstvo. I toa 2-3 min otkako se isekov. Mi ideshe da ja utepam po telefon, jas i vikam kje ti se javam posle, a taa chekaj be ushte ova da ti kazam
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Ocekuvav nekoj drug da mi se javi , a mi se javija od ONE za neplatena smetka
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Асистентот на лицето одговорно за протокол
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
ми се јави,хмммм...мајка ми се рачуна????
![]() |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Denes neprestana telefonot , ama na prvi smetkata ke bide ...roaming...placi duso da placeme
![]() Изменето од laki_bu - 01.Декември.2014 во 23:29 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Некоја будала Љупчо што го бара.
![]() |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
ne znam koja bese ama pola saat mi praese nekoja anketa za mlecni proizvodi...a ja pa fina uste i i" odgovarav
![]() |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Blagodarenie na drzavata...i neobrabotlivo zemjiste mi dadoa , zemjodelsko da go napravam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
епа како Музафер си...веќе не знаеш кај се имаш имот....
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Taa misli jas ziveam vo Kapistec....jadna taa , neznae deka do Zelenikovo vozdusno ima 20 kilometri
|
||
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
изгледа не знае за шталата во Зелениково...
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Mi se javi izvrsitelot ,ke mi go zemele stanot , a jas u kukja ziveam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Портпаролот...неколку пати...во рок од 30 минути...
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Mi se javi edna tetka, pak loshi vesti. Da ima nekoj da me odnese tamu sega.....
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |