![]() |
|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |||
zokkan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ме искина веќе, се чудев кај ми замина цел кредит ![]() Ништо, ќе морам ако не на центарот за поддршка кај нив директива да им одам ![]() Фала сепак ![]() |
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
Инаку да си кажам јас АЦЕто си го земав и супер си е сега за сега...
![]() За Зоккан... И јас имав таков проблем летоска....јави се во контакт центарот да ти ја оневозможат услугата интернет или измени ги поставувањата за интернет. И пази како конектираш wi-fi..може да те зеза и да се дисконектира мн често ако зезнеш како мене првиот пат
![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
zokkan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
||
Дечки, ајде мала помош како на нов регистриран член на форумов
![]() Ми донесоа iPhone 4, декодиран, работи на наши картици, се ок, супер си е засега. Е сега, проблемот ми е следниот: како да исклучам да не ми се конектира на интернет преку мрежата на операторот, туку само на wi-fi конекција? Би ви бил благодарен ако ми одговорите поскоро, додека не ми заминал целиот кредит ![]() Позз |
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
uf.........
![]() |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
![]() |
|||
||
Еднаш сум прашала пред повеќе од година....ај пак
![]() Тогаш ми излегоа некои други работи... Овој пат малку понапредните верзии....на моите миленичиња ![]() Ако има некој да ми каже.... ќе го ![]() ![]() ![]() IPhone 4S Samsung Galaxy S2 Или да не си давам џабе пари па да си земам само Samsung Galaxy Ace S5830 ? Значи....телефонот не ми треба за сликање ниту за видео. Земав една од подобрите камери пред некое време... |
|||
|
|||
![]() |
|||
ivotoyota ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
||
Ако се уште не си му направил update на софтверот на 2.3.5 (стандардно е 2.3.3), направи му веднаш... Го решава проблемот со инсталација на апликации кај Wildfire S, а ова ти го кажувам од лично искуство. Плус има и други подобрувања, ќе видиш самиот Поздрав ![]() |
|||
![]() |
|||
kumanovac007 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
||
zdravo dali nekoj moze da mi pomogne okolu problemot sto go imam
imam htc wildfire s so android e simnuvav aplikacii od marketot sto e instaliran so samiot telefon no sega povece nemozam neznam sto e problemot imam dosta memorija slobodna pocnuva da se simnuva i prekinuva odnapred fala |
|||
![]() |
|||
prilepcanec_14 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
||
Decki sakam da kupuvam Iphone 4,e sega vase mislenje za telefonot,negativni strani koi se,i koi drug tel vo toj rang bi mozel da go zemam za tie pari znaci okolu 400evra.Pozdrav
|
|||
![]() |
|||
bobanppmk ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
||
Здраво, Имам еден проблем и едно прашање до вас.
Имам Qtek 9000 Pocket Pc но со скршен дисплеј, каде можам да најдам дисплеј за овој телефон/компјутерче.. Или пак да го поврзам на монитор некако дали може? - VGA порт нема, има само назад за USB кабел, тоа за полнач, и уште едно за слушалки портче. Софтвер (Windows Mobile) Еве и слики од Qtek-от: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
„Во средината на тешкотијата, лежи можноста“.
- Алберт Ајнштајн |
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
Штетноста на мобтелот ... Ај признајте колку го држите тоа мало парче од мобилка до вашето уше секој ден ?? а?? една минута , пет , дваесет, пола саат…..со сатиии??? аа?? е па сега …не е лошо уште утре да си купите или ако ги имате да си користите слушалки за мобилен…зашто?? како зашто?? ете затоа…читај… ![]() ![]() ![]() ![]() Мобилните телефони се како радио… тие емитираат ниски нивоа на микробранова радиофреквентна енергија во моментот кога се користат… емитираат и кога се на стенд бај, но со уште помала јачина…користењето на мобилен телефон го приближува изворот на зрачење до мозокот и ова може да доведе до апсорпција ја релативно големи количества на електромагнетна енергија…честото користење на мобилниот во текот на денот велиме повеќе од 10 минути дневно доаѓа до поголем ризик за појава на шум во ушите или медицински кажано tinitus…
или после 10 год често користење на мобилниот доаѓа до ппојава на тумор кој го поврзува увото и мозокот наречен медицински akustik neurom како и зголемен ризик на појава на паратиноиден тумор… појава на заборавеност , непамтење , како и попотенцирање дејство врз тие луѓе кои консумират седативи и алкохол…сега …како технологија нели, како новитет е добродојден , но ова баш не ни треба иако производителите не уверуваат во неопасноста и неделувањето сепак мора да се размисли за користење на мобилен телефон со помош на слушалки со што самата антена на мобилка ќе биде подалеку од мозокот...доколку сакате да го намалите зрачењето, мобилните да не ги бирате според големината на меморијата или бојата, туку задолжително меѓу техничките податоци да го побарате терминот САР… тој покажува колкава енергија од електромагнетните бранови се апсорбира во човечкиот организам. .. и секако ќе го одберете оној мобилен чиј САР има помали вредности…мобилните најмногу зрачат во моментот на воспоставувањето на врската -позивот… тогаш немојте апаратот веднаш да го ставате на увото, почекајте, погледнете на екранот, и кога на него ќе видите дека врската е воспоставена и кога ќе го чуете звукот, дури тогаш доближете го мобилниот до уво…
![]() ![]() ![]() мобилните телефони се најголема закана за машката плодност…а и воопшто за оние органи во која близина го чувате… во џебот од кошулата?? баш на страната на срцето?? како ланец околу врат така да седи како украс на градите?? а?? или така странично како пиштол на појас?? што ќе кажат бубрезите?цц ццц… мобилките во футрола и во ташна или прирачно кесе друго ништо не е оправдано за ваша безбедност оти и кога е во стен бај да не речам кога не звони сепак тоа зрачи…мажите не би смееле мобилните телефони да ги чуваат во џебовите од пантолоните… чаре?? е па без мобилка не може да се замислиме нели ?? тогаш слушалки на уво и искривите капа... ![]() ![]() ![]() ![]() или како го викат поинаку мобилен сет за глава…cell phone headset….за вас не знам…ама од утре bijonse1 ќе биде дисциплинирано и мобилка само со слушалки … давам збор ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 28.Февруари.2011 во 18:28 |
|||
![]() |
|||
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
||
Moe licno mislenje e Galaxy S, samo ako slikas mnogu so telefonot zemi iPhone, bidejki ima 5mp kamera, no i BLIC! |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
![]() |
|||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
||
Neznam za vas ama jas cekam denovive da mi go donesat ![]() |
|||
![]() |
|||
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
||
Citaj: Galaxy S vs iPhone 4 |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |