![]() |
|
Македонски народни приказни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ZENATA STO GO PUKNALA GAVOLOT
SKRZAVIOT ERGEN 2 Najdobri narodni prikazni |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Кој дозволи да се сквернави националното богатство, зар не знаеше дека приказните се душата на народот...
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
starite sekogash ke ostanat najdobri...
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
кај си мор Габи??????????????? ![]() |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
Новите се катастрофа
![]() |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Ехе и беше и ќе си остане...фаќам по некоја од овие новиве ама бре некако тешко ги варам,премногу го изгубиле сјајот ајде и Џемс Бонд го одиграа многу глумци ама си остана Џемс Бонд 007.Кога слушнав како му вика жената на мажот "Ликсур" некако не ми штима за да бидат она што беа прикаските. |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Еееј, дедо Колозов.
Легенда бреее. ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
деновиве бев прилично ранобудна и видов дека ги даваат,... повторно
![]() и многу ми беше смешна епизодата со тој, скржавецот... кога бараше невеста што не јаде леб
![]() ![]() цитирам : едно за мајка, едно за тебе, едно за татка ![]() Изменето од BisernA - 26.Февруари.2010 во 22:42 |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
yeeeeeeeee super se
![]() |
||
![]() |
||
roki09 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
starite se super novive na a1 se teska glupost katastofa
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Лелеееееееее, абе дечки вие ги гледате новиве снимени?
Абе ова е за мене осквернување на нашиот фолклор жими се...Катастрофа ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Продолжуваат ’Македонските народни приказни’!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
Сега ја гледав “Со свој камен по глава“ каде синот го пратија да учи Богословија во градот, но кога дојде назад виде дека попот им проповеда на селаните сосем трето...
Многу јака нема што. Инаку еве една од најомилените, за Каскатијата http://www.youtube.com/watch?v=c3XZGSyE5YY |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |