![]() |
|
Колку верувате во Кодот на Да Винчи? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кодот на Давинчи е книга која ќе им помогне на безбожниците да се дефинираат и да созреат во зло.
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
А зошто евангелистите би криеле доколку Исус имал жена? Shaxito, доколку те интересира оваа тема, можам да ти подарам една книга што се вика: "Потрага по вистините на Кодот на Да Винчи". Оваа книга аргументирано ги побива лагите кои се наоѓаат во книгата "Кодот на Да Винчи". Штом јас ти ја препорачувам, значи книгата е супер На Shaxito и ја подарувам затоа што ми е мила |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Ima razlika izmedju teorija i beletristika- fiktivniot svet e ubav da se cita ama mnogu los za ziveenje.....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Kazav prethodno.... deka sigurno ne ja napisal covekot za GAbe ... sigurno IMA nekoja VISTINA vo taa teorija.. Ali bez razlika na toa deka crkvata ke ja ospruva teorijata ... ako toa e stvarno vistina.Ako isus imal zena/deca ( TE PODRZUVAM NAJNORMALNA RABOTA) toa ke izleze eden den na Videlina, ke se dokaze. |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo ovoj psihopatski svet kade vladee gavolot tesko bi dozvolil takvo nesto da bide dokazano
|
|
![]() |
|
polval ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
'Religioznite otci' ja kritikuvaa ovaa kniga mnogu , da mozea sigurno kje go izgorea Dan Brown zaradi eres. Problemot e vo toa sto ako se procue deka ima vistina vo toa deka Isus imal zena (najnormalna rabota) kje se urne konceptot i temelite na crkvata. Zatoa crkvata so site sredstva kje se bori da ja ospori i unisti ovaa teorija. |
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
PA toa ako stvarno e vistina DO sega sigurno ke bese dokazano.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vazno e sto postignal, nisto poveke. I da imal zena i deca, bas mi e milo i najgolema zelba bi mi bilo da gi zapoznaam negovite potomci.
|
|
![]() |
|
PA ne e bitna Ali zavisi Koj kako gi svaka rabotive i pole zavisi i toa KAko koj ke gi komentira
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma sto ima veze i da e vistina, imal zena, golema rabota, pa sto. Sto e tolku bitna privatnosta.
|
|
![]() |
|
Denari
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Долари.
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Денари, долари или евра? ![]() |
|
![]() |
|
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
По последни бројки - Ден Браун од филмот и од книгата, заработи над 80 милиони.
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |