![]() |
|
Ресен е закон !! |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ова можеш да го мислиш само ако си од Ресен
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
lol,nisto poveke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Те лажат комунистите,Ресен е село ![]() Инаку не само македонски политичари туку и многу бугарски политичари се од Ресен.Мало место,а значајно. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
да. а ја сум чоколадна торта
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Se vozdrzuvam od bilo kakov komentar ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
e za toa ne znam a ne znam ni dalisi bil vo resen.ako si bil sigurno nema taka da mislis a za toa kakov grad e sv. nikole neznam samo znam deka ne moze da se sporedi so resen.
Изменето од didi26 - 18.Март.2008 во 18:06 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
"GALIJA" im vredi na Resen4ani
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Abe od resen pozatucano e samo Sveti Nikole
|
|
car's freack
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
.....se e nekako nabieno
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Изменето од lpartik - 24.Февруари.2008 во 18:43 |
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
А ДАЛИ НЕКОЈ ОД ВАС ГО ПРОЧИТАЛ ДЕЛОТО „ АРИСТОТЕЛ ОД РЕСЕН“... И ДАЛИ НЕКОЈ ГО ПОЗНАВА ПРОФЕСОРОТ ЧОНЕВСКИ НИКОЛА?
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СЕ ОТКАЧУВААТ КАКО ЈАБОЛКИ ВО ЕСЕН ОД КРОШНИТЕ. ![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
RESENCHANI!!!!! Aj ve molam ako imate nekoja web-strana od lokalen vesnik so oglasi za nedvizhnosti, agencii AKO IMA - nemozam da najdam. Samo ne za prespasky, toj go znam i ne vrshi rabota bash.
FALA VI MNOGU ODNAPRED!!!!
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СУМ ЧУЛ ДЕКА БУЗЕ БУЗЛЕСКИ Е ЗАКОН ВО РЕСЕН, НО ДЕКА РЕСЕН Е ЗАКОН НЕ СУМ ЧУЛ. АБЕ КАКО МОЖЕ ДА БИДЕ ЗАКОН КОГА САМО ЗЕМЈОДЕЛСКИ АПТЕКИ ИМА ВО НЕГО. КОЛКУ АДВОКАТИ ИМА? НЕ ЗНАМ ДАЛИ И СУД ИМААТ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |