![]() |
|
Љубовен квантитет! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Може , може ... ја потврдувам ... на пример ... 20тина келнерки на возраст од 17 до 20 год во секси униформче ...
![]() Тоа ти е Фолки ![]() ![]() Изменето од Santijago - 15.Октомври.2011 во 00:27 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
![]() me iznasmea volku
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Оп - стоп....
Квантитет на ЉУБОВ или ПАРТНЕРИ ![]() гледам дека се испобркала работава... јас зборувам за апстрактен поим, вие за суштества... затоа не се наоѓаме во дискусијава ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ама немал срце да одбие...не бе мора нешто да фали.
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ете ти дечко со вкус и мерило за убаво!
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
|
ma jas sum povekje za eden ubav, socen, mlecen sladoled otkolku za 3 ovosni...
|
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
Е како не е така Фолки?
Оној кој нема љубовен квалитет,постојано е во потрага по нов партнер и со тоа добива на квантитет. |
||
|
||
![]() |
||
|
Е не е баш така...
Пример...ако имам многу љубов но непостојана , тогаш е глупост ако имам постојана ама малку , тоа е уште поголема глупост... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
...toj shto "nema" kvalitet, ide na kvantitet
![]() Изменето од viktorija123 - 13.Октомври.2011 во 12:24 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
|
Доволно љубов
![]() ![]() Време, простор и сите опкружувања во љубовта? нели љубовта е премалку ако трае само неколку месеци иако е пресилна? Ако во врската се чувствуваш распнат (маченик) , е тогаш то е БЕЗ ВРСКА, не е врска.... не си ни ти самиот крив, криво е твоето его што попуштило... И непопуштањето од чиста гордост помага за врската да се одржи, нели, кога е само чисто добронамерно... Потреба од љубов ИМАМЕ.... кој повеќе кој помалку.... Е сеа, ја имам премногу. Барам да ми се покажува постојано, да се изразува постојано, да се подгрева постојано.... Епа сеа, кој има воља за постојано и интензивно изразување.... буууумм....и такаа... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |