![]() |
|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
површината не дава гаранциjа за квалитетот.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
se razbira deka e vazno, pa pokraj dobro oblecen decko,
i devojkata ke kjari nesto kao dobra garderoba |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
скромен тип... или , и ти , си била скржава малце? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
toa e materijalista
a ako se najdes na pust ostrov, vazni se tie gakicki sto gi nosi ili vazno e kolku e vesht? |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bitno mi e
![]() |
|
![]() |
|
biserite se vnatre,
ne nadvor, vidi gi samo politicarite, ubavo obleceni... a vo sostojba se covecnosta da ja unistat |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
сакам машки во мартинка...
бушава коса и откопчана карирана кошула. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
само , малку од малку барем да има вкус за стварите што ги купува |
|
![]() |
|
Архангел ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Многу ми е битно.
Бев во врска со еден тип пред едно 4-5 години. Во текот на цел месец колку што ни траеше и врската, носеше само една блуза. И јас му раскинав. |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
не е битно како се облекува...
туку како го носи... тоа што го има облечено... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne e bitno Kako se oblekuva
pobitno e Kako se soblekuva ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
не премногу , но битно е да не биде моден роб , или роб на некоја суб-култура...
како на пример да има свој стил , немора да биде некој ‘стил!!!‘ , ама да се облекува како што И одговара , како и е удобно ... ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Mnogu mi e bitno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Se dodeka na nego mu e udobno negovata koza oblekata ke bide i ostane zanemarliva rabota ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |