![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 196197198199200 213> |
Автор | ||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A be sto ima da pisuvaam koga miroslav pisuva mesto mene
![]() ![]() ![]()
Razmisli dobro te molam pred da napises nesto. Spored tebe: dzabolebar = posten covek, a rabotnik = lopov |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Ај ок,мада знам дека џабе е муабетот,џаболебар работник тешко да биде
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
dobro druze , me razubedi ... kraj ... konec ... za denes ... moze li utre da prodolzime ?
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Плачете вие!!!!!!!!!!!!! за некоја вештачка творба што неможе да опстои по никоја логика а јас само сакам да се почитувате кои сте и што сте.Знам дека е тешко да се биде Македонец но тоа е дар од бога а не проклетство,само најјаките опстојуваат тоа е законот на природата и мајка Македонија.Подобро помалку да сме ама јаки и сложни да сме отколку многу а сите плачипички да сме.Проклетството Југословенско го живеевме повеке од 100год и доста беше,редно е да бидеме сами,способни и јаки самите за себе,доста бевме робови на сите останати,доста плукаме самите по себе и изиграваме некаква самодеструктивност-никоја земја без крв и зној не останала да постои така и Македонија нема ако не се потрудиме да ја живееме нејзината мака.Кога сељак ке падне од лежење на мотика знам дека му е тешко ама судбината на сељаците се мотиките а не креветите,нема ништо лесно во животот
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
druze
![]() |
||
![]() |
||
|
dobro , ne placi
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Веке е разговарано на таа тема,Англичаните се повлекуваат и застануваат на страна на Грчкиот крал кој го прибраа у Англија,има ли Грција Крал сега
![]() ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ јадни душички,јадни,јадни најјадни сте-браќа,крв ваша гинела а вие на нивен рачун се потсмевате.Абе така и ви треба плачете за Југославија,плачете за голи оток ![]() |
||
![]() |
||
|
inace ce im ebevme mamata na grcite , anglicanite i amerite
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
НЕеееееееееее грешка си,Колишевски го предаде Ченто и браќата Македонци од Егеј и Пирин ги остави на милост и немилост.Македонскиот егзодус почна од Колишевски со амин на Темпо
![]() |
||
![]() |
||
|
a be vo red ... samo kolisevski ja " lapna vardarska banovina " nazad ... a ovie drugive bi da e " cepaat " so nekoj drug
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Добро е барем им текнало на нас.. Пола ЈНА им ја снабдивме со оружје за време на војната..доаѓаа како цигани све земаа, почнаа и сијалиците од бандерите да ги корнат.. Инаку трк по српските форуми да видиш што ќе те направат тебе Изменето од Vladimir88 - 12.Февруари.2008 во 15:08 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Па затоа и ти кажувам мислиш ли дека Колишевски е подобар од Љупчо или Бранко-Глигорче со ФИРОМ не го ни спомнувам да не се замараме со него,тој е приказна сам за себе
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
vidi ljuBco kako sakase da ne " cepa " 2001 - ta
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Мислиш дека Колишевски бил подобар од Љупчо или Бранко,види у која територија КОлишевски го запишал Прохор Пчињски,види у Охрид колку стари градби урнал за да има вила. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ јадни сте,јадни ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 196197198199200 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |