![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 231> |
Автор | ||
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zoran Karapancev? Od Kanada,ako na nego mislis |
||
![]() |
||
![]() |
||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
|
Ace ubavo me iznasmea od sabajle , bravo .
![]() |
||
![]() |
||
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
|
bela?
|
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
![]() |
||
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
|
Нина, мислам дека портокалова и сина ти се идеални. Башка кога ќе му дојдат другарчиња дома, одма ќе видиш кој како партиски е орјентиран
![]() Знаеш да не им смета.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За боите сериозен сум а ова другово после ми падна на памет како штос. ![]() ![]() Изменето од Александар_А - 11.Август.2007 во 10:59 |
||
![]() |
||
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
|
A Zoran od kade e?
Ne doagja cesto neli? |
||
|
||
![]() |
||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
|
i jas razmisluvav za dve boi so toa sto bi gi farbala do 1/3 ili 1/2 od dole so edna boja , a nago so vtorata , a na spojot so plafonot sakam da pobaram sabloni so oblici . Sto mislite za idejata . izvinete ako ve gusam so domakinski raboti , no ako ne pobaram mislenje od majstori za boja od kogo drug ....
![]() |
||
![]() |
||
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
|
Па стедикамот и камерата ги донесов специјално за нашиот пријател Зоран. А после си реков дај да снимам нешто за да има човеков да си однесе нешто за спомен, а и ќе може да ги покаже луѓето на неговите дома.
|
||
![]() |
||
|
Јас помислив на сина и портокалова.
Сања малце ги осветлила ама близу сме.
|
||
![]() |
||
|
A so koja cel se snimase?
Ke me ima mene kako go r'chkam 30Dto na igor ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Нина, здравје Боже за викендов ќе го симнам од касета, да го префрлам на некој видео формат и за во понеделник мислам дека ќе биде готов.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
svetlo sina so svetlo oker.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Pomagajte , dajte mi predlog za boja na zidovi na detska soba za sin mi . Na golema maka sum .
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
I jas.si kupiv cedac na ovosje i vo nego se si pravam.Kivi so jabolko preporacuvam. |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Jas imam belo grozje, ama mislam deka deneska ke pominam so casa jogurt.
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |