![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 213> |
Автор | |||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SE NADEVAM
![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Ќе биде и тоа
![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
fala za clipovite
![]() Makedonija e prekrasna,znam!
samo me boli sto nikoj ne ja promovira nasata ubavina van nasita granici
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=xLxhz0dMpQg&feature=related
|
|||
![]() |
|||
||
Ајд да те поздравам Марија
Не ми се растажувај ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4vS2BcpKkpM |
|||
![]() |
|||
||
Najgolem dusman na makedonskiot narod se...........Makedoncite
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
dobro de boogie , taka e
![]() |
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Со јасниот Македонски став неможе никако да ги ситиш душманите,се додека покажуваме носталгија кон било кој сосед тоа се случува эатоа и не ја сакам Југославија и Тито,тие се срам эа Македонија и гробари на многу добри Македонски синови кои само сакале својата татковина еднаш эасекогаш да ја видат слободна и обединета ![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
ova bese upateno do pagane
![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
харесва ти тази тема, а? за сунити и шиити, както и за културата на ислямот? знам, аз, знам. но да- дефинитивно не сме како них. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
temolam dosta so toa solun pa solun .. ok ? da ne otvorame novi temi koi samo ce im gi polnat sitnite dusi na nasite dusmani .. ok ?
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Не пишувам јас эа неприэнавање на Македонците туку пишувам эа декларацијата на АСНОМ која го искажува Македонското национално и беэбедносно прашање до нејэиното обединување.Знам јас эа Димитров и Стаљин ама тоа се само политички игри.Македонците беа спречени од Тито да ја поминат границата и да го ослободат Солун а се беше спремно эа тоа и пишува во мемоарите на Ченто,прочитај што навистина сакале Македонците
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |