![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 70> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DENES SUM KO KVISKOTEKA
![]() DALI LJUBOVTA POTEKNUVA OD DUSATA ILI OD SRCETO? JAS MISLAM OTI E SOSTOJBA NA DUHOT..... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Zar treba da ima barieri ili limit? Ne. Deka e taka slushnetego ova:
http://www.youtube.com/watch?v=VsfdEMi4a68 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ponekogas se bitni poradi razlicnite mislenje i svakanje ,no sepak vo odredena mera treba da se ima razlika vo godini
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Vremeto i brojkite se najingenioznata rabota so lugjeto ja izmislile za da ja stavat coveckata dusa vo ramka bez izlez!!!
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
definitivno da e otprilika moja vozrast...hehehee ednas po greska probav so edna dosta pomala(iako znaev deka bas toa sto e mala i seuste nedovolno zrela ke bide najgolem problem i navistina taka i ispadna,ednostavno ne moze da bide vo cekor so mene, ja nema potrebnata zrelost i iskustvo,pravi detski raboti,igra detski igri,komplicira bespotrebno,namesto da resava ona stvara problemi od nisto,a najinteresno e sto nikako ne moze da svati deka se ona sto taa go pravi mene veke mi e mnogupati videno i pominato...ednostavno nemozam da bidam na ista frekfencija so nekoja dosta pomala
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ne e problem ljubovta nema granici vo godinite
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Rea28 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Naravno da nije problem,ako on ima cetrdeset, a ja trideset...
Ali bi bio,da on ima dvadeset,a ja deset ![]() |
|
![]() |
|
broken ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
decko mi e pogolem od mene 3 godini i dobro ni odi :) ama toa e individualno imam drugarka koj odi so 7 godini postar od nea pa sepak opstojuvaat nekako...
pak ke recam zavisi od samata licnost. znaci opravduvam do 6-7 godini razlika poveke NEEEEEE ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ете така,армиран бетон сакав да го кажам како синоним за нешто нај јако и неуништливо.
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да. но не можемо да контролирамо природата. та и реката знае да прелее.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ама ако се изгради никоја поплава не ќе може да го сруши
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
разликата не е пречка него река, над коjа тешко се гради мост.
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Ako na niv samite ne im smeta, zoshto bi mi smetalo mene?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Godinite ne bi trebalo da prestavuvaat precka za edna vrska
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |