![]() |
|
Каде сакате да живеете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 38> |
Автор | |
RocK ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas sakam da ziveam vo Italija...koga bev tamu se zaljubiv vo zemjata...ne sakav da se vratam nazad...ednostavno preubavo e
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...НЕ ЗНАМ КОЈ ГРАД Е ОВОЈ,АМА МИ СЕ ДОПАДНА... ![]() Изменето од zagor - 14.Април.2008 во 22:41 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Jas sakam da probam da ziveam vo Nica.Nekako mi se dopagaat gradovi koi se pokraj plaza
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
lele malku morni4avo i strasno deluva,t.e. drakulski
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Van Helsing ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 32 |
Во Романија,поточно Трансилванија,најточно во замокот на Дракула.
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
ke probame,zs da ne,da go zapoznaeme malku bliskiot istok i negovata kultura
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Ke probame shisha so vkus na banana vo Dubaj...moze li? |
|
![]() |
|
![]() |
|
epa tie ti se bezdusnici,tuku ovie se dobri,nego tie prethodnite ...nemam komentar!!!
sepak da se vratime na temata ![]() |
|
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
ah sto ne ja grize sovest vladana sto ne pokrade...ic...operirana sum od sovest...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
heheh mislev na nesto polegalno,ne sakam da me grize sovest
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moze i taka, jas mojot kredit go zimam so hulakopka na glava i pistol vo raka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nema problem ti samo dobij,ako ne kredit ke zememe po pola
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ideme Dubaj togas...samo cekaj da dobiam nesto na lotarija prvo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |