![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 213> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па и комунизам да било бе братче или како сакаш наречи го, добро било. Не знам што толку овие капиталистиве (посебно Амери'ка и Енгле'ска) толку се усраа од тој систем! |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nie ne ziveevme vo komunizam ..... ne znam samo od kade ideja za takvo nesto ? ..... kako toa komunizam a site pasosite gi imavme doma i odevme kade i koga sakavme ... bez vizi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
ТОА БЕШЕ ДЕМОКРАТИЈА БЕ ЛУЃЕ ! Ова сега е тешко срање (извенете за изразувањето)! Ама тркалото се врти. Еден ден ваљда ќе сватат сите дека нема подобар систем од СОЦИЈАЛИЗМОТ (не комунизмот, каков што го сваќаат овие денешниве "патриоти" кои употребуваат некои изрази како "комуњари", a што не знаат ни што значи тоа). (Сакам да дадам до знаење дека не сум ни СДС-овец, ниту ВМРО-овец, ниту пак било каква друга "овца") Се што беше добро растурија и едните и другите ![]() |
|
![]() |
|
Ra ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Јас бев на сојузна работна акција...
За кога? - За народ!!! За кога? - За партију!!! За кога? - За Тита!!! Ураааааааа!!!!!! Изменето од Ra - 01.Март.2008 во 08:22 |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ehhh,JUGOSLAVIJA!
![]() sto znaat ovie pomladite sto e zivot
![]() imaat drzavicka ne pogolema od 200km popreku i uzduz
otisle 5pati na frcparada na gradiste i mislat deka se znaat
![]() ajmo, drugovi i drugarice ima li akcijasi po forumov?
bi sakala ako ima da se javat i da kazat
![]() posto neznam dali imam pravo kako relativno nov clen da otvaram temi a i ne bi znaela kade da ja smestam bi zamolila nekoj od postarite clenovi da go napravi toa mesto mene pa da podobjasnime na pomladive kako toa nie bevme "ugnetuvani"
|
|
apce
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Секакао деја Историјата се повтроува..за оние кои не ја научиле со време..нели? Ама ете досега барем не и јас ...не сум слушнал дека некој се вратил од „вечните„ ловишта.. А ти заправо и зборуваше за некоја тамо замината..пред две децении ![]() ![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
drago moe malo novace...ni vremeto nekogas ne moze da gi zaleci najteskite rani...Ako e taka...ke zaboravevme na Buk*reskiot dogovor..i na toa kako ja rasparcija Makedonija....ranite ne se lekuvaat..moze da se prikrpat..no cesto doaga i do infekcija..stotogas?...i ne zaboravaj...ISTORIJATA se POVTORUVA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Убави (ти) се тирадите...ама се однесуваат на покојник..или ако повеќе љубиш..ПОКОЈНИЧКА.. Демек..конечно е закопана..тука (ти) е проблемот.. Ама велат ...оти времето ги лечело сите рани..па и оваа ќе ти биде (конечно нели) излечена..на општо задоволство од скоро сите овдеприсутни-ти колеги..ааааа и колешки... се разбира.. ![]() ![]() Изменето од novace - 29.Февруари.2008 во 22:37 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
I mene, cekaj samo Bajram Obama da pobedi, tamu ke ima rasna vojna, crni i latino protiv belcite koi ke sakaat da ostanat na celo na drzavata, a toa ke bide zacineto so recesijata koja pocnaa se pocesto da ja spomenuvaat ![]() |
|
![]() |
|
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
eden pozdrav do nasite sosedi Bugarite so pesnata "Ken leee"
![]() http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI Nema sto Evropska Unija!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Ne znam samo dali ke bideme zivi koga golemata "super-sila" ke pocne da se razdvojuva...Prvo onie puritancite od IDAHO,IOWA i UTAH ke proglasat nezavisnost...pa Texas....MA KE SE SLUCI TAMU POVTORNO GRAGANSKA VOJNA...SLUSAJ ME BRAT STO TI KAZUVAM
![]() Изменето од diogenskopje - 29.Февруари.2008 во 21:34 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ma stranica e prolazna rabota ... brzo se cita ... pa makar toa bilo i klozetska literatura
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
do togas , kako trgnale USA i solana , III - ta svetska voina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I Balasevic na albumot PANTA REI ima strasno dobra pesna......posledna e ....imase megu drugoto stih....."svako pleme crta granicu,svi bi hteli svoju stranicu..."
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |