![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 170171172173174 360> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka ne e radi mene...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека.........ќе треба некако да се снајдам......ајде мисли
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...энам дека се се врака...
![]() Изменето од moira - 23.Јануари.2009 во 17:03 |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
знам дека сепак се врти
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека...........барем се обидов
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
ZD... ke dojdat moite 5min da se revasiram
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ZD...
Pogreshno me tolkuva
a nema potreba
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..znam deka mi ide da go zadavam...ministerot...
![]() |
|
![]() |
|
знам дека блу убавко си спие
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
... ако се раскивам ... нема крај... еднаш, два пати... пет пати...
![]() |
|
![]() |
|
знам дека........ќе работам уште малку
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Znam deka se raduvam na pobedata na rakometerite.
Znam deka ke odam da pisam cigara ![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Znam deka sum na rabot na ludiloto...
Znam deka nikogas nema da stanam profesor po matematika... Znam deka ne me donel strkot tuku me rodile.... I znam deka mnooogu ama mnoooguuu sum nervozna i toa bez pricina ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
znam deka nekoj premnogu se pronaogja sebesi vo moite misli....a znam deka nekoj ne ni vredat da mislam na niv a ne pa pismeno da se izrazam
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 170171172173174 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |