![]() |
|
Што сте во хороскоп? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 46> |
Автор | |||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
oven
![]() |
|||
![]() |
|||
no1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
||
ribi
![]() |
|||
![]() |
|||
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
||
Риби:''Небесен Господе, како што се спремам да го конзумирам ова последно Виски за да излезам од мојата болка и жал, нека мојата опијаност биде за твојата голема Слава и Гордост.''[/QUOTE]
а за некои ко мене што не пијат како ке гласи молитвата??? ![]() |
|||
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|||
![]() |
|||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
||
sakaat da sakaat,no i da bidat sakani....poveke davaat,otkolku sto primaat...ziveat vo svetot na imaginacijata,i imaat jaka intuicija... ![]() ![]() |
|||
She sells seashells by the seashore...
|
|||
![]() |
|||
Perunika ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
||
За Рибите најважна работа во светот е љубовта.
Во една љубовна врска Рибите се топли, романтични, пожртвувани за саканата личност. Исто така ги нарекуваат и неспоредливи љубовници во хороскопот. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
||
Strelec
![]() |
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
Близнаци.
|
|||
![]() |
|||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
More koj ne gi znae....skapo gi plaka. |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
lelle vagite
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
ZOSTO BEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Вагите умеат да трпат, толерантни се, чекаат другите да направат нешто, арно ама кога ке видат дека другите ја упрскале работата преземаат иницијатива и ги носат работите на нормала. Сакаат на партнерот да му угодат, се повлекуваат во дадени ситуации, арно ама кога ке средуваат рачуни, средуваат до најголема длабочина (за 100 години наназад ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
||
greska...viski ne pijam
![]() |
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
![]() |
|||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
||
Молитви на хороскопските знаци.
Овен:''Господе, те молам дај ми ТРПЕНИЕ и тоа ВЕДНАШ!'' Бик:''Господе, те молам помогни ми да ги прифатам ПРОМЕНИТЕ во мојот живот ама ЗАЕСЕГА НЕ.'' Близнаци:''Кај си бе Боже(или можеби Божице?)...Кој си ти?...Што си ти?...Колку сте таму? Неможам да те сфатам!'' Рак:''Мил Татко, знам дека неможам да зависам од тебе толку, но ти си единствениот на кој што можам да сметам додека моето плишано мече е на перење.'' Лав:''Здраво Тато! Сигурно си многу горд што јас сум твое дете а?'' Девица:''Господе, те молам направи го светот подобро место, и немој да го зафркнеш како што направи минатиот пат!'' Вага:''Господе, знам дека треба да донесувам одлуки за мене. Но од друга страна што мислиш ТИ?'' Скорпија:''Господе, те молам помогни ми да им простам на моите непријатели, иако копилињата не ни заслужуваат!'' Стрелец:''О СЕМОЌЕН, СЕЗНАЕН, СЕСАКАН, СЕ-ПРИСУТЕН, СИЛЕН, ВЕЧЕН ГОСПОДЕ, АКО ТЕ ПРАШАВ ЕДНАШ, СУМ ТЕ ПРАШАЛ СТО ПАТИ --- ПОМОГНИ МИ ДА НЕ ПРЕТЕРУВАМ!!!!!!'' Јарец:''Господе, мислев да се помолам, ама решив дека треба сам да си ги решавам работите. Сепак фала.'' Водолија:''Здраво Господе! Некои викаат дека си маж. Некои викаат дека си жена. Јас викам дека сите сме Богови! Па оти да се молиме? Ајде да правиме журка!'' Риби:''Небесен Господе, како што се спремам да го конзумирам ова последно Виски за да излезам од мојата болка и жал, нека мојата опијаност биде за твојата голема Слава и Гордост.'' |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
||
Лав... !!!
![]() |
|||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |