![]() |
|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151617 |
Автор | |
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Слатки се пеперутките во стомакот, забрзаното чукање на срцето, возбуденоста...... слатко е да си заљубен!!
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
најслатко ми е кога од нигде никаде ќе почуствувам потреба да го бакнам,онака нежно,слатко.....а мислам и дека и него тогаш му е најслатко
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
што знам еве јас вчера 5 г со мојот дечко славев
![]() И ви кажувам на сите да сте се заљубиле ! Многу убаво чуство еве на сите ви пожелувам среќна љубов!!! ![]() ![]() а сега другиве нека се изразат на темава ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
i mene mi e zal,i toa ne znaeskolku i sakam da bidam,megjutoa ne mozam.....a vo mene e problemot zatoa sto mn.prebiram
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
никогаш не си била заљубена????
![]() Ауу баш ми е жал ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
koga ke pocuvstvuvam deka sum zaljubena,ke vi kazam....
dosega ne sum bila,barem jas taka mislam
|
|
![]() |
|
треперењето, срамежливата насмевка, муабетите кафето со неа/него?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |