![]() |
|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 28> |
Автор | |
One Million ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pogledot znaci mnogu,samo ako znaes dam go protolkuvas!
|
|
CARPE DIEM!!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke ja poglednam ostro
![]() - So si sednala mori taka, sakas da nastines i posle da te vlecam po lekari sto stanaa ko bankari ![]() |
|
![]() |
|
vesnaa ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Velat pogledot ubiva, ama i pogledot osvojuva
![]() |
|
![]() |
|
street dog ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
|
![]() |
|
street dog ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako vrti pogled na strana znaci ne moze da me gleda,ama zasto
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
mene mnogu mi znaci
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
One Million ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
E toa veke spaga vo tretata grupa na pogledi koi ne znacat zainteresiranost,tuku nekoi drugi cuvstva koi voopsto ne se povrzani so emocii na privlecnost.
|
|
CARPE DIEM!!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa ako cepka nos dodeka me gleda
![]() |
|
![]() |
|
Ima dve vrsti na pogledi:
A)Pogled sto kazuva:Mi se dopagas,prijatno mi e vo tvoja blizina,sakam podobro da te zapoznaam i B)Pogled sto povikuva na seks |
|
CARPE DIEM!!!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ma nekogash moze da ti "istecat" ocite...a debelokozecot ...ede kusoglediot...da ne moze da vidi... shto isharet mu davash...
![]() |
|
![]() |
|
sajka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
definitivno ima cuvstva kon tebe no kakvi?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |