![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 360> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka sum zbuneta.....
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Znam deka pocnav da osoznavam
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
znam deka nisto neznam
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ZD..sekade sum, na loso mesto..
promaja od site strani...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека... ми се приспа од пивцето
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
znam deka...ne znam nishto
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
знам дека ме чекаат,..а јас гз не ги мавам
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ZD ..Vremeto kje me nasoci na vistinskata lenta
od atopatoto,narechen ZHIVOT
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека се помалку имам сили да седам со вас.........
да ве читам,да влезам во игриве................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
знам дека повеќе збориш за другите,а за себе речи си нисто,па нема потреба да се гижиш за ....остатокот
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka misli na mene ..... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗД ... ЏАБЕ ДРЕМАМ
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека.....размислувам негативно
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
...i ponatamu ke e vaka.....ama toa e .....
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |