![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 158159160161162 360> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam deka zgresi ali ke si se praam na piavte soro
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
знам дека...ќе се премисли иако се чувствува навредено
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Site patista vodat (ne!!!) kon Rim....
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
znam deka... i paralelnite ramnini, sepak, se secat... vo edna tocka vo beskonecnosta...
![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
znam deka ke mu ja legnam malce...kicma me iskina
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Znam deka sega treba da barame druga...daj Boze da se pogodi
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
znam deka vi nedostasuvam
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Знам дека некогаш работите се редат сами по себе...
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka si go trosam vremeto za gluposti ovie denovi
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:08 |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
znam deka ke mi se sluci sranje ama neka mi e dobro barem eden den bez tebe
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
сдк,..шо сила ќе беше овај форумов,..ја убива досадата за секунди
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:08 |
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
znam deka ubavo ke se custvuvam ovde ko doma isto
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 158159160161162 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |