![]() |
|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 30> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....."Samo tri grupi na luge ja kazuvaat vistinata:budali ,deca i pijanici!".....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Се додека не ја фабрикуваш "вистината". И измислената вистина поткрепена со факти станува вистина. Што е сега вистина?
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Vistinata ne e promenliva edinica .... taa sekogas e potkrepena so fakti ..... edno e da gi vidis i sogledas a drugo e da ostanes slep i da se lazes samiot sebe .... no vistinata e taa koja e vsusnost i realnosta .....
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
но постои реалност па, од тоа нема бегање |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
zavisi od covekot
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Vistinata e vistina ....... ostanuva samo dali nie ja prifakame kako takva ili ne ......
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
вистината доколку ја знам и знам дека е болна, нема никаква разлика од тоа дали некој ќе ми ја каже или не, ако јас си ја знам нема потреба од некој да ми ја залепи в лице |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Vistinata ne me vrega voopsto.Ja postuvam pa makar kakva i da e sepak toa e toa VISTINA
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
mojata vistina ili vistinatata kako ja glegaat drugite?
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
зависи,...кога се работи за мене,..ме навредува да..!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Znaci li toa deka najcesto mene me zaebavkaat??? ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Me navreduva vistinata so svojata nepravednost.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Ако вистината е кажана за позитивна особина или ситуација ......тогаш ја обожавам вистината...................но ако вистината е кажана за негативна особина , недисциплина тогаш ме навредува......не признавајќи во себе дека јас сум всушност кривецот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
vistinata e del od nas...zosto da ne navreduva ako e vistina
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |