![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 156157158159160 213> |
Автор | ||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne e sramno. ic ne e problem. samo problem e koga prostatlukot od srpskata prerija misli deka slovenecot mu e brat, a ne gazda. ![]() Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 18:15 |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Па нормално... А овие нашиве како Кирца и останати мислат дека одма некој ќе ги посрби ако кажат браќа... Ах тој комплекс... се лечи ли...????? ![]() Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 18:16 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
Kire za braka gi priznava samo B`lgarite
![]() Nego..u pravo si..sekoja cest na momakot od Slovenija...dokaza deka Slovencite ne patat od komplexi na poniska vrednost ![]() Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 18:16 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Макијавели... на дете неможеш да му докажеш... А Кирца... кога Словенија им рече Браќа, можеме и ние, па ти ако сакаш нервирај се до утре... ![]() Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 18:15 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
ne razbiram sto e loso vo toa ako Merkator 50% od svoite proizvodi gi prodava vo Srbija
![]() Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 18:16 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
ti srboslave, ne si ni bil vo srbija da vidis kakvi pari se pravat po merkatori i ostanati slovenski firmi. Velat deka gorenje 50% od svoite proizvodi gi prodava vo srbija. pola slovenija zivee od niv. slovenecot so toj slogan, uspea da si napravi dobra reklama, prostacite srpski da kupuvaat uste. p.s. delijo, imas nova masina za pranje (mozak) gorenje... eftino, moze i na rati. ![]() |
||
![]() |
||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|
Некој спомна цицање?
Инаку, да се изјаснам на темава .. не сум југоносталгичар. ![]() Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 18:17 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
![]() |
||
|
Цицај ме ти мене и после кажи БРАТЕ ДЕЛИЈА...!!! Не е битно кој кого цица јас и ти може само да нагаѓаме... Битно беше пред цела светска јавност "Dobro vece braco SRBI!!!" Е тоа го ценам... Затоа и јас иако не пред цела светска јавност, ама пак пред јавност ќе кажам: Zdravo BRACO Srbi, gde god da ste...!!! ![]() Ај сега критикувај ме... |
||
![]() |
||
|
kako bi bil kritikuvan, covece. pa slovencite ja cicaat srbija od padot na milosevic kako ludi.
ne se glupi oni, aj ti. drugive se glupi. |
||
![]() |
||
|
Не е битно тоа... Битно е што имаше доблес да го каже тоа јавно и не се срамеше од тоа, а уште помалку беше критикуван од своите... Кажи ми што би се случило кога така би рекол некој наш водител...??????????? |
||
![]() |
||
|
kako ne ti e sram da bides moderen. ![]() |
||
![]() |
||
|
ne gledaj kakovizija... ama kazi mi... koj ima poise korist od toa 'bratsvo'... Slovencite ili srbite? ![]() ne si igraj ti so slovenec, toj i koga ti se klanja, ja gleda svojata korist vo toa... |
||
![]() |
||
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
|
Ne sum jugonostalgicar priznavam...
|
||
![]() |
||
|
Макијавели... Дали гледаше Евровизија кога беше гласањето и кога требаше да гласа Словенија??? Слушна како рече водителот Словенец??? DOBROVECE BRACO SRBI...!!! Такво нешто сеуште неможеш да слушнеш од Хрватите, барем не јавно, затоа што одма ќе го осудат... Или пак некој наш водител така да се обратеше како Словенецот... Ќе го изедеа со заби овде новинарите со разни критикки и кој уште не...
Е тоа ми беше зборот... Кај нас сеуште постои тој комплекс на пониска вредност... Додека кај Словенците, се виде дека не постои никаков комплекс... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 156157158159160 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |