![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151152153154155 212> |
Автор | |
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PREKRASNA PESNA
Изменето од miki_lutrija - 02.Декември.2008 во 13:48 |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dajem oglasa putem novina
izgubljena je ljubav jedina.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Azra - Jesi li sama veceras
![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
There can be miracles when you believe
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
на пола душе живим ја...
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Откако ја ...отворив..ја слушам и јас ..Џејмс...оваа...што ја слушаш ти...
....ама не си ја пеам....ни на глас ...ни во себе.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...But sometimes I find myself in a sea
In a dream that's so far away Sometimes Tell me what's happened to me... ANDAIN - You Once Told Me |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mesto niv vetrot zboruva
|
|
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
еден за друг знаат што им треба ...
|
|
![]() |
|
eden covek i edna zena sami
mesec mlad, blaga svetlina |
|
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Сите мои слики што ги чувам, сите мои слики што ги редам и подредувам, само една не ми дава мир, од глава не изглегува....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Nosen dahom sna,
doleteo je crni golub na moj dlan... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Мајка на Марика думашееее...
Марике ќерко Марике....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 151152153154155 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |