![]() |
|
Колку го сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 37> |
Автор | |
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мммм многу го сакаммм премногу |
|
![]() |
|
![]() |
|
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Koga bi znael samo kolku mnogu go sakam ke i se naluti na majka mu sto go saka pomalku od mene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
mmmmmmm MNOGU tesko prasanje
|
![]() |
|
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
DAAAAAAAAAANNNNNNAAAAAAAAAAA!!!!! Postov na sve lici ,ama ne tebe NE! URGENTNO opraj' se ,posto nivoto na forumov drasticno ke opadne. ![]() Edni od najenergicnite postovi (tvoite),FALAT.... |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Ке сретнеш друг, подобр од него. Како и да е барем еден на овој свет те следува.
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ако, ако, така треба
![]() Иначе за темата.... Не сум веќе сигурна во ништо ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Pa bidna rabotata ama sega veke zavrsi
![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Не се секирај ќе бидне работа.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
LJUBOVTA E BOZJA PRIRODA..... ZNACHI NEOGRANICENO ... SEKSOT E SAMO BORBA ZA DA SE PRODOLZI VRSTATA... I NA NEKOJ NACHIN DA SE DOSTIGNE BESMRTNOST... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Аман бе Дано... Од скептик види се што стана ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Treba da najdam nekoja pa da ja zasakam
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Go sakam da i toa mnogu,ponekogas se prasuvam da ne e toa mozebi i premnogu
![]() |
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Pa ti i netreba da go sakas!
Najbitno e sto jas si go sakam, neli?
![]() A da ti kazam, i on tebe ne te saka
![]() ![]() ![]() |
|
DIJANA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |