![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 123> |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
МИ ТЕКНА НА...
IRON MAN
нека се јави ако е уште жив...
![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
More mi tekna vaka vozejci se niz pustelijava na muabetot sto ni go kazaa za minskite polinja...Pred nekoja godina vo edna druga pustelija... Vika sekoe minsko pole ima znak Cudno sto se ne ima covek u glava memorirano ...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Во врска со школо и музика (Џо ме потсети), ми текна како ми беше кога слушнав дека се самоубил к*рт Кобејн... после школо дома се утепав од плачење (во осмо одд.)... R I P k*rT Изменето од LiDivio - 24.Декември.2010 во 19:10 |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
ми текна кога првпат почнав да ги слушам хладно пиво , и како истрчав од школо да го купам албумот...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Дадоооооооо ![]() ![]() Ми текна на коштаните кои ги оставив да се варат пред саат време ....којзнае мож е изврела водата , ќе направам некоја белја пак ![]() Ај да одам да ги проверам додека не сум ја запалила куќата |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
на
![]() ептендосадно и маријамагдалена ...нема ги ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ми текна на чоколадна торта
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ми текна на сметката од мобилниот... абе многу стигнало , цела 1000ка....
да прочешлам малце по тефтерите, да видам до кога е договорот... и да си земам нов бр. со едно самсунгче?? |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mi tekna na zbunet
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
...momentot...
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Ми текна на KUKOC7, се изгуби скрос
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Mi tekna na SEX, ama mi pomina
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
дури сега ми текна да погледнам во темава...
тука сум повторно
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |