![]() |
|
А што е со лезбејките? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
White Eagle ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Лезбејски секс е рај за мажите.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.
Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине. |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
многу убаво кажано браво натали! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misshugo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
normalno deka se e mozno i ako vi e toa zelba mozebi i nekoj den ke imate moznost da vi se ostvari. jas gi podrzuvam i pederite i lezbejkite bas poradi toa sto znam deka se normalni luge kako i site drugi (heterosekualci) i zasto i megu niv postojat cuvstva. ne se kako zivotni kako sto nekoi imaat takva pretstava za niv. natalija, i od mene imas edno golemo BRAVO i celosna podrska! |
|
Hugo
|
|
![]() |
|
misshugo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
имало секакви на овој свет... јас мислев само на западот, ама и Македонијава имало луѓе со заостанати сфаќања... Изменето од RebeL |
|
Hugo
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
eden den mozi ke gi ima koj znaj daj boze da gi ima sekoj si ima zelba za nova godina
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Секс со лезбејки само не филм може да имаш они се уствари Хомосексуалци и мене ми е тоа убава замисла ама нема ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Goran_ve ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
кој е со госпот со е чесен, а ти, мислам на engie, ако си со ѓаволот и ги подржуваш, твој проблем Изменето од RebeL |
|
Apsolutna pravda
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од RebeL |
|
![]() |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
да поради причините што сакам да ги гледам и да имам секс со лезбејки Изменето од RebeL |
|
mbm
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Зашто само лезбејките ги признаваш ?? Поради причината која уживаш да ги гледаш или?? Изменето од RebeL |
|
![]() |
|
![]() |
|
за лезбејките да, а за педерите не, лезбејките ги признавам Изменето од RebeL |
|
mbm
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
|
![]() |
|
Една работа не ми е јасна.
Се згрозуваме од лезбејки се згрозувате од хомосексуалци кои се сите луге пред се*е секој со својата наклонетост и ги нарекувате ненормални болни вакви такви..Па нели на сите теми се изјаснувате дека тоа е се живот во кој ништо не треба да не изненади никад не реци никад и така натаму. Никој не се згрози од сексуални насилства од прељуби каде што души болат од невозвратени љубови од политики од беспарици од се... Мислам ако сме ок либерте дај да бидеме до крај. Јас немам воопшто против кој на кој пол е наклонет нити ќе барам филозофија во нивните глави како и зашпто тоа така било не било нормално..Многу работи не се нормални во овој живот..Само едно знам живеј и пушти да живеат... Јас би ради и со двете страни да разговарам како и што ја доживуваат љубовта. Но немојте да кажувате дека се згрозувате кога жените обожаваат да гледаат двајца gay во љубовен чин како што обожаваат мажите да гледаат две девојки во љубовен чин.. |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |