![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 45> |
Автор | ||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Другар.. Груевски и Црвенковски се согласни за референдум...на почетокот да викаше дека он е против било какви предлози но како сега наеднаш Гвујо се согласи на референдум??? Мене тука нешто ми е сумливо.....Груевски се согласува да има референдум за името.. За такви работи НЕМА ПОТРЕБА од Референдум.... ЈАСНО И ГЛАСНО Името не е за ПРОДАЖБА И КРАЈ!! Значи Црвенковски и Груевски..... Нешто ми е мене сумливо тука... Изменето од Vladimir88 - 24.Февруари.2008 во 14:42 |
||||
![]() |
||||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|||
Vlade...jas ne velam voopshto da ne se izleguva, da se kuti, pa shto odluchi vladata toa ke bide...???? Megutoa SEGA NA OVOJ BASH "MITING" NE!
Veke ete napravivte sobir, vladata znachi JA ZNAE vashata (nashata) pozicija i gruevski bash MNOGU jasno i glasno se izjasni DEKA NEMA DA SE PRIFATI nieden predlog sho NE odgovara so interesite na drzavata. isto taka kaza KOI se prifatlivi predlozi I TOA doobjasni deka ke se bara TOA shto ke se izbere da se primenuva PAK kako prvichnaiot stav - znachi NE NA INTERNACIONALNO nivo so menuvanje na pasoshi i sl.
Treba da se vidi sega shto ke odluchat/kazat deka odluchile, pa AKO ne chini ke IZLEGUVAME SITE NA PROTEST AKO TREBA!!!
![]() Kako shto veke spomnav OVOJ miting ili potochno negovata zamisla MENE mi e sumliva a kako shto veke rekov PRONAJDOV MNOGU LAGI I RAZLIKI OD PRVICHNIOT IZVESHTAJ sto beshe objaven of Grcite a site potvrdija deka e TOA originalot. Prochitaj gi postovite vo temata Analiza za dogovorot, postirana od "neonic", za da ti se razjasni za shto zboruvam.
![]() |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Па ако беше паметна досега владата ние ќе цутевме и ќе го задржевме името(т.ест го имаме ние уште задржано името ама немаше ни таа привремената референца да ни ја опнат) и знамето.., ама за жал НИКОЈ не е паметен од нашава влада па затоа тапкаме 17 години во место....и кој стигне не зафркава како што сака... Затоа мислам дека треба веќе народов да излезе да докаже дека не е тоа така...... Чим можеа грците во Солун 2 милиона да излезат на повик од Мицокакис(и они правеа нереди) тогаш зошто и ние да не се собереме???? И незнам зошто сите македонци викаат за сите протести биле организирани од партиски луѓе... Пример сега што беше овој протестов пред 2 дена пак викаа македонците дека бил од партиски луѓе организиран.....а нема врска... Таков ни е менталитетот, да си седиме од страна покрај телевизорите и да си маваме сеир......... И да јадеме трици за некои работи...... И ја незнам вие што сакате.. На сите протести има нереди, секаде има нереди...што очекувате вие????? Скоро на секој протест мора да има по некој неред... Изменето од Vladimir88 - 24.Февруари.2008 во 14:20 |
||||
![]() |
||||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|||
Ne! Na ovoj miting NE!!!
Ovoj poveke mene mi izgleda kako scenario za srushuvanje na vlada i vnesuvanje na nemiri...so moznost da prerasnat kako vo Srbija!
Analizite na toj od kanal5, mu se lazni - i tuka se prashuvam kako TIE site shto ke odat ke se dokazuvaat deka se popametni od vladata????
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ти што мислиш???? Јас мислам дека има потреба..... |
||||
![]() |
||||
|||
Mislish deka IMA potreba???
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
А зошто да не одам? ![]() Изменето од Vladimir88 - 24.Февруари.2008 во 13:25 |
||||
![]() |
||||
CROATIA ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
|||
Pametno razmisluvanje ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
I ti so cel pamet mislish da odish????
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
A be butel2....da ne puknesh, ME IZNASMEA.
![]() |
||||
![]() |
||||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|||
I vo Belgrad "narodot" se sobira na mitinzi veke 18 godini...
Mnogu kjar vidoa od seto mitingasenje... Taka da jas sum protiv. Imeto ne se brani so mitinzi, so palenja ili kamenuvanja na ambasadi, itn. Barem ne ako nemas nuklearna bomba, a posleden pat koga proveriv vo magacinite na ARM, najblisko nesto bea dve-tri zaostanati avionski granati od JNA.... Taka da so pamet u glava... Imeto se brani preku gradenje na sojuznici, a ne na neprijateli... |
||||
![]() |
||||
|||
Едно име имаме, во душата го носиме, за тебе живот даваме ОЈ МАКЕДОНИЈООО!!!
Поздрав до сите Македонци.......од форумов.... ![]() ![]() Изменето од Vladimir88 - 24.Февруари.2008 во 12:20 |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
jas veruvam deka grujo ne e idiot
i nema da dozvoli da nepostoi MAKEDONSKI JAZIK MAKEDONSKA CRKVA MAKEDONSKI SPORTISTA MAKEDONSKI PISATEL MAKEDONSKI SLIKAR MAKEDONSKA REKA MAKEDONSKO EZERO MAKEDONSKA PCELA MAKEDONSKI SAR PLANINEC MAKEDONSKA MLADINA MAKEDONSKA AKADEMIJA MAKEONSKI REKORDI MAKEDONSKI SPORTSKI KLUBOVI MAKENOSKO ZNAME MAKEDEONSKA ISTORIJA MAKEDONSKI PESNI MAKEDONSKI NARODNI PRIKAZNI MAKEDONSKI INSTRUMENTI MAKEDONSKI PLANINI MAKEDONSKI NACIONALNI JADENJA BI postoele samo albanski turski vlaski romski- site tie samo ne nasi Изменето од anakin - 24.Февруари.2008 во 09:59 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
А датум ????
Кога ќе се одржи митингов?? |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |