![]() |
|
Ваша поезија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 146> |
Автор | |||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
DAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! zaso da ne!?!?! da ne ti e sram???? aaaaaaajde Pharaoh!!!! PISI!!!!!! |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
||
![]() |
|||
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
btw....ova e pisuvano na cas,....a jas na cas postojano si pisuvam pesni....iii poim nemam kako se vika....:)))) ama vazno sega ko ja azgleduvav tetratkata i ko ja citav pesnava svativ deeka e mnogu ubava.... |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Pred mene million pati{ta... mi se otvoraat million porti... site vodat nekade daleku... tolku daleku od mene...a tolku blisku do mojot svet... million pra{awa...vo glavata haos a mene me vodi...sre}a... Gi {iram krilata...sakam da letnam... Gi dopiram oblacite... Seu{te me vodi ona ~uvstvo na sre}a... Milion boi...me dopiraat...jas seu{te letam Baram ... ja baram qubovta... Kojznae kakva e vo mojot svet... Svet poln so iluzii, svet koj e dale~en od realnosta kojznae {to baram... ^ekam da stignam... Vo mojot svet...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
Ги гледаш ли моите стравови?... Понекогаш твоите очи тајно ми зборуваат, тие единствено го разбираат СИНИЛОТО кое го издишувам.....
Го разбираш ли вкусот на моите усни? велиш: не сум вкусил послатка горчина, понасмевната тага и пожива смрт. |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
||
неам зборови,алал да ти е |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Pogledot tvoj...izgleda{e zbuneto, a Dlaboko vo sebe be{e sre}en. Toj pogled me bara{e mene dlaboko zad maskata so nasmevka {to ti ja poka`av. Mo`ebi saka{e da me pra{a{ dali sum i jas sre}na kako i ti. No odgovorot be{e mnogu jasen, a pra{aweto }e izgleda{e glupavo, pa duri i cini~no za mene. Mo`ebi saka{e da ka`e{ deka ti tre*am. No toa }e izgleda{e premnogu nerealno pa duri i so`aluva~ki za mene. Mo`ebi saka{e da me bakne{. No toa }e be{e po~etok na dolga diskusija, a vremeto ne dozvoluva{e. [to i da naprave{e i {to i da re~e{e }e be{e bolno, a da ne naprave{e i da ne re~e{e ni{to }e izgleda{e glupavo i za dvajcata. Mora{e da me pregrne{...ti be{e potrebno, a i mene. No vremeto be{e kratko. Treba{e da prodol`i{ nekade, a i jas isto.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
октокот ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 30 |
||
![]() |
|||
еднорогот
|
|||
![]() |
|||
октокот ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 30 |
||
znaev deka ke zamines, te vidov povtorno i se pokajav vo sonot. se udaviv vo poslednite neprolieni solzi i opijaniv od tvojata ubavina, bev izguben. znaev deka ke zamines no ne znaev kade? me smirija senkite za da ne lutam naokolu, uste sum izguben i ne mozam da go najdam patot sto ke me odvede daleku od pomislata za tebe.
|
|||
еднорогот
|
|||
![]() |
|||
||
ej blue a da izdademe zbirka zaedno
|
|||
еднорогот
|
|||
![]() |
|||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
||
Вечерва пред да си легнеш
забележи ја црвената боја на зајдисонцето која ќе ја помешам со ведрото вечерно небо само за те*е! И почувствувај го допирот на нежното ветре кое ќе го пратам за да те погали наместо мене! Вечерва пред да и го предаде престолот Сонцето на Месечината и пред да засјаат ѕвездите на хоризонтот, погледни ја мојата слика која љубоморно ја чуваш во џебот на твојата кошула таму некаде до срцето, за да ме мислиш пред да заспиеш за да ме сонуваш кога ќе заспиеш! |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Разговорот љубов е мој личен и персонален разговор не е препишан него е напишан од душа како што течеше самиот моабет
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
||
Вечер, месечина |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 146> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |