IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 214>
Автор
Порака Обратен редослед
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 20:11
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

hehe nema sto vi raboti fantazijata
:)

moja masta smislja svastaLOLLOLLOLLOLLOLWink
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 18:48
hehe nema sto vi raboti fantazijata
:)

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 03:30
lleeeee ojdoa u anos od prikaznavaLOLLOLLOLLOLLOL

kao bi to u zivoLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 03:06
ne  be ne vi kazuvamLOLLOLLOL
ja 100 % bolja storija bi izmislila ovaa glupa mi e nekakoConfused
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 03:02
The%20image%20“http://s49.photobucket.com/albums/f255/ljupce1982/th_sm_piider.gif”%20cannot%20be%20displayed,%20because%20it%20contains%20errors.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 03:01
LOLLOLLOLLOLLOL ja da dodadammm???

ke izbregate bre a moi fantazii ne se za u javnostEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:59
Пази што викаWink
"Јас сум жената која пред некој ден ја видовте во паркот, како го шета своето дете. Јас сум Ви колешката од факултет која не положила два испита од минатата година. Јас сум продавачката во локалното колонијалче која неодамна ја видовте како ги средува сталажите. Јас сум девојката која во петокот мина покрај Вас во кафиќот. Јас сум жената на водоинсталатерот кој Ви го средуваше одводот. Јас сум работничката на шалтерот во банката каде се Вашите пари. Јас сум медицинската сестра која ви ставаше инекции пред некоја година. Јас сум жената која Ве сака. Жената која Ве разочара.

Јас сум висока, јас сум ниска. Плава сум, црна и смеѓа. Јас сум слаба, јас сум дебела.

Јас сум Вашата мајка, Вашата сестра, Вашата пријателка, Вашата Љубовница, Вашата сопруга."

повеќе...Во Анелиа
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:59
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Нема врска малку да се зезаме LOLLOLLOLLOLLOLТи како единствено женско додај нешто секси а не само  - е мушки -EmbarrassedEmbarrassed

glupo e ova kaj tuk as nasiosvo kontraverzija nistooConfused
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:57
Нема врска малку да се зезаме LOLLOLLOLLOLLOLТи како единствено женско додај нешто секси а не само  - е мушки -EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:56
kolku e glupo ovoaConfused

nego muzi zanm ja toaLOLLOLLOLLOLLOLTongue
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:55

Читањето на Макондо секогаш ми го буди

(го гледаме легнати „Скршени цвеќиња“. некако е подвоена, ја игнорира мојата рака на нејзините навлажнети гаќички)

Таа ми ја освежува имагинацијата

(скришно ја гледам низ клучалка во нејзината соба. пополека ги соблекува гаќичките со вљубен поглед кон огледалото)

Би - и би ерекција!

(додека ми раскажува за Кукли, со поглед и го соблекувам кимоното. поцрвенува. грешни мисли и пролетуваат низ главата)

Претставата за Arwena веднаш ми го стврднува

(во рацете држи египетски фалус. го притиска меѓу нозете. се побрзо и побрзо. сака да биде некоја друга)

Има ли сексуални рефлексии без gersanina?

(додека ја депилирам нејзината влакнеста дунда, таа мечтае за недуален оргазам)

all is half  - и веќе сум на половина, дишам забрзано

(спие гола, легната на грб. додека и ги лижам пупките, сонува за тоа. се буди, и повторно заспива. убедена дека е сон во сон)

Со Калина почнува да ми врие крвта

(го свири Бетовен на пијано со раширени нозе. залудно се обидува да ја следи партитурата, кога клекнат ја мирисам нејзината калинка)

Етна - и вжештената лава се подготвува за ерупција

(и читам на глас еротска поезија. гласот ми трепери. нејзините врели усни на мојата разулавена главичка.)

Ејакулирам гласно, Во Анелиа

(доволна е само помислата на нејзиното длабоко грло)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:52
Само за нинџа бидејки не и ги сака гзовитеLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Contact me: voanelia@gmail.com
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:51
ufff ne ve citam viseLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 02:49

Аааааах - извика и го извади к*рот, сврши по мојот задник. Топлата сперма ми се слеа по газовите. Останав потпрена на масата.
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.