![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131132133134135 163> |
Автор | |||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Фукуоковото Клатно-Умберто Еко.
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
Stranecot-Alber Kami
|
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
разни теми на форум.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
zajasna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
||
Духот од поларните региони- Арктик и Антарктик од Герард Цесире. Супер книга за поларните области односно за животните, растенијата , луѓето , морскиот свет.
|
|||
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
|||
![]() |
|||
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
||
Zovem se Crvena-Orhan Pamuk
|
|||
sakam skopsko
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Prekrasna kniga, ti preporacuvam da go gledas i filmot ako ne si go gledala |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
"Memoarite na edna Gejsa"
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
"Papokot na svetot"
|
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Шагринска кожа...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
||
АСХАРОВЦИ
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
"Devojkata so biserna obetka" ja procitav pred nekoe vreme i spored mene e prekrasna iako ocekuvav drug kraj, no sepak nepredvidlivosta e doblest na dobar pisatel. Mi se dopadnaa i " Papata Jovana" i "Svetot na Sofija" za koja ne sum sigurna deka ja razbrav. A "Gospodarot na prstenite" e velicestvena
Изменето од Monuska - 08.Декември.2007 во 17:52 |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
||
Gradinar od Tagore.
|
|||
![]() |
|||
zumbulka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
ne znam dali citate pesni, ama Petre M.Andreevski ima preubava kniga so poezija, se vika Denicija.... |
|||
![]() |
|||
zumbulka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
ja obozavam knigata....odamna nemav procitano kniga, ama koga ja procitav taa, nitu edna druga posle nea ne mi ostavi nekoj poseben vpecatok |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131132133134135 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |