![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 130131132133134 360> |
Автор | ||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne e bas taka, ama ubavo zvuci
![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
ne e svesna sto pravi
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ма нема кај да бега, сигурен сум
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Znam deka proveruva
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
знам дека некои од коjа да е страна и да се погледнат....останува непознато чувството за срам.
утврдено со потпис и печат. ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
знам дека не може без мене
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
...и се пак траговите остануват...
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Znam deka ako ne se napijam tableta vednash,glavobolkava kje zeme zamav.....
|
||
![]() |
||
risen_mystery ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
ZNA DEK IMA JOS 4 ISPITI NA FAX
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
знам дека ќу полудим до први
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
аха, знам дека има и такви ![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Знам дека лошо време дојде , срамота е да имаш срам деннес
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
|
знам дека некои од коjа да е страна и да се погледнат....останува непознато чувството за срам. ![]() ![]() Изменето од pagane - 22.Август.2009 во 23:20 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
да може некако да се види од страна, сама од себе ќе се засрами
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 130131132133134 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |