![]() |
|
Како ви се вика животинчето??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiti-sijamsko macence,a imam i sarplaninec go vikame Cezar
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Moeto papagalce se vika
TAKO |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Што животно имаш? |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
se vika TOTI
starite latini go vikat Toxotes jaculatrix a pluka po muvite na 1 metar i taka gi lovi (interesno e deka pokasno fudbalerot Toti go pluknal protivnicki igrac na edna utakmica) |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Kuce-Bona toa znaci mirna
Mace-Tose i ednoto oko mu e plavo a drugoto zeleno
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
maksimilijan
Изменето од ivin - 07.Декември.2006 во 00:18 |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Eeeej, cane corso.. edni od moite najomileni.. |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
maksimus kane korsa
|
|
![]() |
|
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
kuceto farina,a papagalot neo
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Macko - macence
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
imam kucence na rabota staro nekoj mesec zaboraviv da se pofalam , zenka e ama ja zavikavme Diki , mislevme masko e , diki
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
peperutce^^^ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Dora-ku4e
|
|
Svetot ne stoi nego go dvizat inovaciite
|
|
![]() |
|
diva ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
LILI I MNOGU SI JA SAKAM INACE ZELCE E
![]() ![]() |
|
BE AFRAI TO LIE DONT BE AFRAID TO LOVE
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Allegra
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |