![]() |
|
Колку го сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 37> |
Автор | |
zlatno srcence5 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Go sakam najmnogu,go sakam so celava moja dusa,nemozam da prestanam da mislam na NEGO,zosto GO SAKAM...***
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од zlatno srcence5 - 31.Март.2008 во 13:54 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
помалце од него,... тоа сигурно
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gordon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
ljubov ne se meri, ili ic ili bric, kao drugari, bljak
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
уф, тешко прашање?
Не знам со што да мерам
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
brigite ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
najmnogu na svetot i okolinata
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
DOVOLNO
![]() |
|
![]() |
|
macas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
premnogu
a mozebi i taa pregolema ljubov prema nego sto ja imam ne mi dava mir da uzivam vo sekoj mom pominat so nego.... |
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
onolku kolku ve sakam site vas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Go sakam so celo srce i dusa, i go sakam zosto na sekoj mozen nacin,bez da go baram toa od nego, mi pokazuva i dokazuva kolku ustvari toj me saka mene. Ednostavno, covekot zasluzuva da bide sakan od mene, i nesebicno da mu dada se sto mozam na svetov.
|
|
![]() |
|
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Go sakam onolku kolku sto mislam deka zasluzil
![]() ![]() ![]() |
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
mnogu.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
mnogu,mnogu,mnogu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blonde.Kirka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 17 |
Го сакам зашто тој мене ме сака онака како што заслужив да бидам сакана.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Tolku kolku shto mozham da gi rashiram racete!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |