![]() |
|
Дали сте трпеливи? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..што е тоа трпеливост?!?...се мачка на леб?!?
![]() Изменето од Командантица - 10.Февруари.2009 во 20:34 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
trpeliva sum ....
![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Spagam vo netrplivi zeni , mislam deka zivotot e prekratok za da se ceka ili trpi sto i da e
Akcija pls ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Стрплив сум,ама за некои ситни работи(глупости)се нервирам за џабе и во дел од секунда.
Исто така неможам да трпам деца,ми се кинат живци во рок од 5 минути. Изменето од ZoraNaSlobodata - 07.Февруари.2009 во 10:32 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
и тоа многу додека не ми пукне филмот
|
|
![]() |
|
Dora Bakojani ![]() Сениор ![]() Регистриран: 06.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
dok ne mi se prepuni casata.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
trpenie spasenie
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
многу сум трпелива во последно време...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Трпение! Со време, од тревата станува млеко. (Кинеска мудрост)
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
0,1 %
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() .... Ама не знам колку е тоа понекогаш добро... ![]() ... па затоа, знам, по потреба, "да ја вклучам" нетрпеливоста.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
со кого како... ама секогаш со деца сум трпелива... инаку сум доста импулсивна по природа, па не можам да речам дека трпението ми е јака страна
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
мнооогу,
![]() ... иако не се забележува (јас си знам) ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
За ThePPPTrooper јас гарантирам
![]() ![]() ![]() моите живци ....порано беа ко да ги иам дебели ко 12палачно црево....сеа ко да ги неам ич....ко одамна да се скинати |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |