![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
za moite PRINCIPI...ne bi gi objasnuval,koi se...no koga stanuva zbor za niv...kopja krsam..se boram..ne popustam..pa i koga ke uvidam deka ne sum vo pravo (sto za sreka samo 2 pati mi se ima sluceno)
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
E aj sega ti pa..ne do tolku i za sekakvi gluposti..ako znam deka ne sum vo pravo imam doblest i da se otkazam od inaetenje i da kazam deka drugiot e vo pravo..ama vreka so sol nema da izedam, pa ako treba "svince u dzamija ke vleze"...
![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
inaetot za mene predstavuva maka na toj sto se inaeti
![]() ![]() t.e.po nesto sto e posilno od samiot toj ,,a toa e inaetot
![]() inaetdziite se sitat na nivnite sogovornici
![]() i toa im doaga kako kompezacija sto ne go pravat ili kazuvaat ona sto go sakaat samo poradi inaetot
![]() i ona staroto "ako treba vreka sol ke izedat,,,ama ne popustaat t.e. ne priznavaat!!!"
![]() pa makar im se sloshilo od inaet
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
|
NE nikogas sto neznaci deka nemam svoj stav,no tuka zavrsuvam so muabetot a da tvrdam "pazar" ne sum od tie sto se inatat.
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
........mi go zede zborot
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Па порано се закарував и инаетев но сфатив дека нема полза, и сега само велам „Во право си“ и тоа со таков тон да им е криво што се во право ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
..КОГА СМЕ КАЈ МАГАРИЊАТА....КАКО МАГАРЕ НА МОСТ!!!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
...ne da se inatam ,ma magare mariovsko ne mi e ramno
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...ДА СЕКОГАШ..И ЗА СЕШТО..
|
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
E pa na toa mislev,koga nekoj ti NAMETNUVA nesto za sto ZNAES deka ne e taka,i koga ke te "zajade" ili ke pocne da te ubeduva,pa da te ubeduva...
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
jas ne se inatam,....ama ,mene mi se ,..inatat!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
..ДА ,АМА ЈА ЗНАЕТЕ ОНАА...ГЛУП НАРОД ,СИЛНА ДРЖАВА!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
ете паметно девојче ![]() ![]() и ја не се инаетам никогаш......не дек сум попаметен.....него дека ги глеам....онака глупи... ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Уф многу попуштам, ич не се инаетам, посебно во последно време како што не ми е гајле што мислат другите и во што се убедени... Ама многу мразам кога ме убедуваат за некои глупости, посебно кога знам дека не се вистина, а бре луѓево можат и на глава да ти се качат додека не речеш „Во право си“
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |