![]() |
|
Љубовта умира |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | |
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se sto se ragaj i umira, pa taka i lljubovta, samo sto ljubovta moze mnogu gdolgo da zivee..
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sekoja sto ne me saka u stvari e mrtva
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
??????????????????????..................
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....НИКОГАШ НЕ СУМ ГО СМЕНИЛ МИСЛЕЊЕТО..ТАКА Е!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...when love dies, where love goes...only heaven knows...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
isto mislam i jas... iiii ponekogash moze i da zaspie, ama ako se saka navistina, ke se razbudi povtorno. |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
mislite na ljubov -ljubov,ili na onaa vistinskata,koja ve tera da treperite na pomislata na sakanata licnost,koja vi dava nesonica, ve frla vo trans i vi go odzima kapacitetot da funcionirate"normalno",ve tera da po 5 pati da proverite dali raboti mobilniot i dali ima mreza,zosto "sigurno ke se javi sega"i.......................!
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Ljubovta umira samo ako dozvolime da umre.Umira od egoizam,sebicnost,malodusnost,nezainteresiranost.....znaci toa ne ni bilo ljubov.Ljubovta e nesebicno davanje i vlozuvnje sebesi vo nea,nesebicno delenje na sopstvenata dusa,ne baranje premnogu,pocituvanje na tugjata misla i sloboda,a za vozvrat ke imate ljubov.Dusata luta niz svetot dodeka ja najde drugata polovina od sebesi ,a koga ke ja najde,doagja ljubovta.
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
da umira lubovta, al zavisi za koj kako, ali za mene ne, zatoa sto, ako se saka iskreno i dlaboko togas ni nadata i lubovta ne umirat vecno ostanuvat!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Љубовта не може да умре туку така. Мора да има причина за нејзиата смрт, но да запомниме дека ако прекине љубовта насочена кон нашиот партнер, не значи декне можеме да љубиме друга личност. Човекот умира сао кога ке престане да љуби!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Moze.. Me prasuva denes doticnata osoba kade isceznala ljubovta i dali ne zasluzuva prilika da go soslusam. Sakal da bide samo so mene, nemalo druga zena za nego. A jas go gledam bledo i si vikam vo sebe mnogu rano ti tekna, pa uste misli i deka zasluzuva prilika da go soslusam. Bljak. Toa ti se vika ocaen obid da si gi izbrise grevovite
![]() ![]() Изменето од Mishell_G - 22.Ноември.2007 во 19:56 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Moze.....ednostavno se budis edno utro i veke ja nema........ostanalo nesto vo vas koe ima drugo ime .............. a toa definitivno ne e ljubov......Postojat X-pricini poradi koi ljubovta umira, tie se kako golema guma koja sekoj den, delce po delce brise od vaseto srce dodeka sosema ne go isprazni!!!
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
toa se gleda vo ocite i vo postapkite.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
toa se slucuva i koga sme ubedeni deka on ili ona znae deka ja sakame, i nema potreba od poveke
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |