![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 525> |
Автор | |
minimidi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ти ги имаш тајните зборчиња за сите мои кули од сонце и древните билки за сите мои води Ги допираш со трепет моите сни ги претвораш во сјај моите утра ги разгалуваш сите мои еднорози ги разлистуваш сите мои бои и од очите одделуваш разнежени галеби Вртлози од искри и прав праќаш по мене да ми го преоблечат денот во бојата на розите траги од сирени со сребренкасти опашки ти откривам по дланките и зрнца од песочни часовници во чекорите |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Usni kako temno mastilo
jas za tebe grizam bolkata me ubiva rusam 101 pravilo pak na tebe mislam ljubovta posledna umira |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
a ja bi srce mogla
poklanjati svima
toliko u meni josh
ljubavi ima........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
kad bi bio ranjen,krvi bi ti dala
oba svoja oka,kad bi bio slep......... ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
danas mi je depresivan dan
niceg lepo da se setim
a kad u proshlost pogledam
samo se tvoga lika setim.......
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Luda za tobom
sta se tu moze Kad jos te cuvam ispod koze Luda za tobom a tebe briga tebi je ljubav samo igra |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Иди туго,иди сад од нас
иди неком путу далеко, иди туго пусти нас да живот живимо, можда нам је мало остало... |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
..U meni 300 stepeni..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Хочу да те љубим, љубим
хочу да те успавамммм
хочу да те љубим,љубим
и пољупцима будиммм........
![]() |
|
![]() |
|
dojdov pak tajno moja
zvezda prakjam da te povika........
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
..Srekjna li si ti...
daleku od mene,sega.. Изменето од Valerija - 18.Декември.2008 во 09:18 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ma gde bas ti da budes u srcu mom
I sto bas ja da ludujem za tobom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ne e mesecinata vo nokjta sto me opi......
ta..na...na...na....
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Sad te se samo retko sjetim
Prolaze dani vreme leti Kako se poruse sni A isto smo sanjali |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |