![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 163> |
Автор | |||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
збунет
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
... ДЕМИЈАН...
ХЕРМАН ХЕСЕ
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Истата. ![]() |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
||
"Најголемиот трговец на светот" сеуште ја читам!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Сега ја почнав, баш ќе видам па ќе прокоментираме. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
||
Најголемиот трговец на светот 1-2
Ова е приказна за тоа како десетте свитоци за успех и среќа му паднале в раце на младиот почитуван камилар Хафид, откако една ноќ случајно зачекорил во некои пештерски јасли крај Витлеем, што се случувало со свитоците и каков бил животниот пат на камиларот. Бестселер кој веќе четириeсетина години не губи од својата актуелност. |
|||
![]() |
|||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
||
Животно во срцето од Кристина Коминчини
|
|||
![]() |
|||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
||
Interesen e vovedot, mislam deka beshe neshto i ako samo pomislish na drug si napravil neverstvo vo srceto ili mislite, karikiram ne se sekjavam tochno na zborovite! |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Кројцеровата соната од Толстој
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Ти велам јас не бев присебна кога тоа го напишав, цел ден читав, а тоа што ти пишува како да си го нарачал тоа е веќе друга работа |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
АЈ МОРЕ КУТИ ТАМУ...НЕ ЧИНЕЛО...А ШТО МИ ПУШУВА КАКО ЈАС ДА СУМ ГО НАРАЧАЛ!? |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
оф, оф велат не чинело да се чита стар хороскоп... еј изгледа имам последици од Пиреј,станав суеверна ![]() |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Апсолутно се сложувам! Јас и се спремав со години, а кога почнав да ја читам, си реков ај ќе ја одложам уште малце. Истото важи и за Кант! Иако имам релативно добра подлога! Големината на една книга се мери според времето кое ти треба да ја прочиташ (да ја сватиш), а не според бројот на страните! (не се сеќавам кој го рекол ова, мислам дека беше некојси Терасон или можеби Кант). Последна книга - Кратка историја на речиси се! Сега - стручна литература (пост.) - едвај чекам да завршам со тоа па да си се вратам на книгите кои ми праат кејф и кои ме чекаат на полица! |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Ne chitam sega nishto barem eden mesec
za 10 dena prochitav 10 knigi....mi ostana vo sekavanje Denot na pchelite- Tomas Sanchez i mojot omilen Petre M.Andreevski-Poslednite selani...preporachuvam i dvete ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |