![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 163> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prokleta Avlija-Ivo Andrik
![]() |
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
pri kraj sum so "promesi sposi"
|
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
pocnav da ja citam kako da go izlecite svojot zivot od lujza l xej
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Само што почнав да ја читам
ТОТЕМ И ТАБУ од ФРОЈД
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Ја почнав демонот и госпоѓица прим - Пауло Коелјо
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Јади, Моли ссе и Уживај од Елизабет Гилберт
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
braka karamazovi...fala tijanaaa
![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ауу,... прекрасна книга,... моментално ја препрочитувам.... ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Со ова сосем се согласувам. Особено мислам дека важи за делата преведени од француски, каатстрофа се, особено делата на Мишел Кан. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Фотографија-Пенелопи Лајвли
прекрасна книга, со ужасен превод. На тие што ја преведувале треба да им се забрани да преведуваат во иднина, и на Матица конечно да им се најде некој добар лектор за да им ги средува книгите. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Готвач за млади домаќинки
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
VO MOMENTOV ''GOL COVEK'' NA IGOR
|
|
![]() |
|
Freedom ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Дваесетта сопруга - Инду Сандаресан
Прекрасна авантуристичка епска приказна од 17век..прочитај те ја ако сте во можност ![]() |
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
НЕБЕСКА ТИМЈАНОВНА - ПЕТРЕ М.АНДРЕЕВСКИ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |